Som v 20. týždni a lekárka nevidela močový mechúr
Zdravim vas maminy, chcem sa opytat ci ste mala niektora z vas podobnu skusenost. Dnes som bola na poradni, kde mi lekarka kontrolovala vsetky organy dietatka, vsetko bolo ok, ale nevidela mocovy mechur..mali ste podobny problem?
Ja mam presne to iste a dnes idem na magnetickú a tam zistia ci babo ma obličky už som zúfalá z toho
@nikolka157 hlavne ze ides na podrobnejsie vysetrenie, ja som bola tiez hotova z toho.. keby mi aspon dr povedala ze nema take kvalitne sono tak to zoberiem trochu s rezervou. Drzim palce urcite bude vsetko v poriadku. Ja som pogooglila vtedy vsetko mozne a o takejto diagnoze som nenasla ani zmienku. Ani ziadne pribehy zien ktore by potvrdzovali ze naozaj ten organ napokon nenasli. Urcite to bude ok 🙏
@dadus_ka v našom prípade to tak nebolo
@nikolka157 tak jasne bohužiaľ sa to niekedy stane ale je to 1 pripad z neviem kolkych kedy ho nevidno len kvoli tomu ze nieje naplneny. Mrzi ma to.

@nikolka157 uz som pisala vyssie ze nakoniec chvalabohu vsetko v poriaku 🙂 a ako pise
@dadus_ka mocovy mechur nevidno ak nie je naplneny. Nam vsak okrem mocoveho mechura nevideli aj jednu ladvinu a zaroven bolo menej plodovej vody.. to boli 3 take veci pre ktore som sa bala kedze neslo len o mocovy