icon

Som v 20. týždni a lekárka nevidela močový mechúr

janulienkaaaaa
10. máj 2017

Zdravim vas maminy, chcem sa opytat ci ste mala niektora z vas podobnu skusenost. Dnes som bola na poradni, kde mi lekarka kontrolovala vsetky organy dietatka, vsetko bolo ok, ale nevidela mocovy mechur..mali ste podobny problem?

Strana
z2
laura222
11. feb 2019

@nikolka157 uz som pisala vyssie ze nakoniec chvalabohu vsetko v poriaku 🙂 a ako pise
@dadus_ka mocovy mechur nevidno ak nie je naplneny. Nam vsak okrem mocoveho mechura nevideli aj jednu ladvinu a zaroven bolo menej plodovej vody.. to boli 3 take veci pre ktore som sa bala kedze neslo len o mocovy

nikolka157
12. feb 2019

Ja mam presne to iste a dnes idem na magnetickú a tam zistia ci babo ma obličky už som zúfalá z toho

laura222
12. feb 2019

@nikolka157 hlavne ze ides na podrobnejsie vysetrenie, ja som bola tiez hotova z toho.. keby mi aspon dr povedala ze nema take kvalitne sono tak to zoberiem trochu s rezervou. Drzim palce urcite bude vsetko v poriadku. Ja som pogooglila vtedy vsetko mozne a o takejto diagnoze som nenasla ani zmienku. Ani ziadne pribehy zien ktore by potvrdzovali ze naozaj ten organ napokon nenasli. Urcite to bude ok 🙏

nikolka157
25. mar 2019

@dadus_ka v našom prípade to tak nebolo

dadus_ka
25. mar 2019

@nikolka157 tak jasne bohužiaľ sa to niekedy stane ale je to 1 pripad z neviem kolkych kedy ho nevidno len kvoli tomu ze nieje naplneny. Mrzi ma to.

Strana
z2