icon

Som v 21. týždni a mám problém s dýchaním

barbara088
9. aug 2013

ahojte maminy som v 21tt....a strasne sa mi zacalo tazko dychanim moze to byt aj tymnto neskutocnym pocasim....

xevulax
9. aug 2013

@barbara088 ahoj, ja mám tiež problém s dýchaním, som tiež v 21.tt, ale cakam dvojicky, takže zaberu viac miesta ako jedno. Avšak myslím si, že tó je spôsobené týmto teplom. Uvidíš, v najbližších dňoch bude lepšie. Problémy s dýchaním bývajú väčšinou až po 30.tt, aspoň ja som to tak mala pri malej, ked už tlači drobec na pľúca a branicu.

kittykate
5. aug 2014

Ahojte, tiez som v 21tt, aj mam problemy s dychanim, ale skor tak, ze mam upchaty nos, ale choroba ani ziadne prechladnutie to nie je...niekedy ma to uz dost stve a trva to par tyzdnov, neviete poradit co s tym? Zevraj je to kvoli zuzenej opuchnutej sliznici prekrvenim co v tehu je.

dominix
5. aug 2014

Ahoj, aj ja som tehu (teraz v 28 tt) a uz dlho mam problem s dychanim - obcasny...asi podla pocasia, ked je dusno, zle sa mi dycha (akoby som sa nadychla, ale nedosiel mi kyslik alebo ako to opisat) a aj som mala tu tehotensku nadchu, stale zapchaty nos, ale nachladena som nebola...uz je to ale lepsie, preslo to same...