icon

Som v 24. týždni a mám bolesti

smejka31551
21. feb 2014

Ahojte baby,prosim Vas poradte mi,som v 24 tt tehotenstva prvorodicka mam velke bolesti na pravej strane bruska akoby ma niekto bodol nozom take ostre nemozem dlho sediet ani stat i prichodzi ma to boli ked dlhsie kracam.Uz treti den ma prehana (hnacky) a casto chodim mocit, moze to byt aj z toho?Nic som take ani nepojedla to co jedavam stale...Uz tretiu noc som ani nespala a cez den mam problem spat to uz od mala...Som uz z toho unavena a znicena,ani neviem co si na to dat a miminko si pyta papat na piskotoch nevydrzim :( ...nechcem o to malicke prist :( ...a moj lekar tohovela nenahovori ked nemusi sono vobec nerobi bieda...

Strana
z2
satanka1
22. feb 2014

@smejka31551 vôbec ti nie je lepšie? bola si na gynekologickej pohotovosti (teda na oddelení v nemocnici),alebo normálnej?

smejka31551
autor
22. feb 2014

To ano...dufam ze tak aj urobi :(...

smejka31551
autor
22. feb 2014

@satanka1 no v nemocnici bo byvam nedaleko nej a nic...to by som povedala ze skoda reci...ako zaobchadzaju s pacientkami a hlavne ako ich pocuvaju :(...teraz lekari nemaju na nic cas len na kavu a spanie pocas sluzby...

sasena033
24. feb 2014

@smejka31551 tak ako?

smejka31551
autor
24. feb 2014

No bola som u svojho gynekologa a male mi tlaci na zlcnik tak je podrazdeny musim si davat pozor co budem jest nesmiem mliecne vyrobky ani sladkosti co najviac ich obmedzit co ja ich zboznujem :( dufam ze to vydrzim vlastne musim aj pre seba aj pre miminko...tabletky mi nechcel dat aby to neublizilo miminku kym to nebude horsie az ano tak pojdem mozno aj do nemocnici.

siska53
24. feb 2014

@smejka31551 tak som sa strafila... Dieta je veru nevyhnutna...ja som nakoniec bola operovana 7m po narodeni dcerky.
drzim paste!

smejka31551
autor
24. feb 2014

No dufam ze to nebudem musiet podstupit bo otec s tym ma problem uz vyse 10 rokov a nedal sa operovat a zatial je to v pohode...:( verim ze to nebude nevyhnutne a ze to nejako prejde a teraz ma dost casto palila zaha asom len sodu davala do seba ale radsej som si dnes kupila gaviscon v lekarni dufam ze zabere...

siska53
24. feb 2014

@smejka31551 tak aj ja sim bola v pohode,mna,tam len palievalo(asi3x),po poride uz vobec,ale cert nespi,keby zastrajkoval poriadne,je to na akutnu operaciu a to som pri dvoch malych detoch nemohla riskovat. Takto som si to naplanovala pekne,bola som mimo 4dni,vsetci sa vedeli zariadit.
ale ja som mala kamene. Pokial ich nemas,tak je to len docasne a po porode by to malo prejst.

smejka31551
autor
25. feb 2014

No neviem to uvidim v pondelok az by tonepreslo tak ma urcite posle na vysetrenie nejake si myslim tam mi asi viac povedia...hlavne nech to neboli bo neviem do kedy by som to vydrzala ale zatial je to lepsie...🙂 trosku

ejkam
26. feb 2014

@smejka31551 Ako si dopadla u lekára? Dúfam, že je všetko v poriadku.

elisssasa
Odpoveď bola odstránená
smejka31551
autor
27. feb 2014

no vraj zatial krcok je uplne v poriadku...ale bol to žlčník vlastne aj je..ale už je to lepšie držím dietu ledva ju zvládam bo to malinké abo moje telo by len jedlo práve to čo nesmiem :( ale zatial sa držím a bolesti ustupili, len teraz ma vkuse boli v podbrušku ale viac na pravej strane no viem ž slepák to nie je bo ten mi operovali ked som mala 14 rokov tak neviem či to nemôže byť aj z toho že to mrňa ma kopká neustále dole a viac v strede podbruška abo do pravej strany neviem či to môže aj to spôsobovať...:(

Strana
z2