Som v 26. týždni a opúchajú mi nohy
Dobry den som v 26tt dnes som bola pri doktorke lebo mi zacinaju puchnut nohi a povedala ze asi mam bielkoviny v moci a ze asi pojdem lezat do nemocnici poradite mi ked niektora to mala tiez lebo doktorka mi povedala aj zlu spravu dakujem ci bude vsetko ok
@lorela mala som ale teraz beriem tabletky tak aj dnes som mala 120. Na 80
@kvetka123456 Neboj, to zvládneš! Hlavne žiaden stres, kľudový režim. Si na rizikovom?
Hlavne znizit tlak, nasadia lieky magnezium, pripadne infuzky a kludovy rezim. Nechcem ta nijako plasit, ale neber to na lahku vahu. Moze byt ohrozenie dietatko aj ty. Hlavne klud.
Drzim palceky. 🙏
určite bude všetko ok neboj sa🙂 aspoň si trošku odýchneš v nemocnici. Oni ťa tam mpžno posielajú kvôli pár vyšetreniam, ktoré sa nedajú spraviť u nej a si ťa odsledujú. Neboj sa ty nič, všetko bude ok
ze "asi" to je teda doktorka...takto zacina preeklampsia hlavne nemozes mat tlak vysoky aj bolest hlavy v kombinacii s tlakom je nebezpecna...aj ja som si tym presla a v nemocke pokial ti presne nedaju diagnozu preeklampsia tak tam ti budu akurat tak tlak merat..ja som bola v nemocke v 37 tt na pozorovani koli tlaku a opuchom ale to mi robili dookola pasy..
@sykorkauhliarka Opuchnuté nohy, vysoký krvný tlak ešte nemusí znamenať preeklampsiu. Ak budú aj vysoké hodnoty bielkoviny v moči, potom sa bude riešiť.

@kvetka123456 Neboj sa, nemusí to byť až také vážne. Veľa žien máva v tehotenstve opuchnuté nohy. Vyšetria ti moč a potvrdí sa alebo vyvráti prítomnosť bielkovín. Možno budeš hospitalizovaná. Máš aj vysoký krvný tlak?