icon

Som v 3. trimestri a ťažko utekám. Je to v poriadku?

apalguto
4. mar 2015

Som v 3 tt. a uz neviem rychlo chodit, ani utekat, iba malicke kroky viem urobit. Je to ok? Chodim ako keby som bola "pokakana" 🙂

sabina1975
4. mar 2015

@apalguto Boze moj a co budes robit v 40 tt ved predsa 3 tt je este vajicko na ceste do maternice ani poriadne nieje prichytene OMG ja zasnem nad niektorymi zenami tehotenstvo nie je choroba co by si robila kebyze mas dalsie jedno dve deti o ktore sa musis starat a este chodit do prace a riadit domacnost 😢

koniarova
4. mar 2015

Asi v 30 tt, nie?

lucyzet
4. mar 2015

Myslím, že si už v 30 tt, ja tak isto a tiež už nevládzem chodiť jak srnka. Skôr už mám takú "kačaciu" chôdzu. Kam chceš utekať? Už nasaď kľudový režim. 😝

luciferkax
4. mar 2015

čooooooooooooooooooooo????????????? :D :D

steinarka
4. mar 2015

@sabina1975 jezis, ved jasne, ze je v 30tt, ved sa pozri kedy caka dieta....... 🙄

siska53
4. mar 2015

Tak chodievaj pomaly. Ja som chodila tak,ako mi telo dovolilo. Jasne,ze ked som cakala 2.dieta,bola som rychlejsia lebo som mala 2r.stupla (vlastne este nemal dva roky) a navyse temperamentneho.

Moj postreh je taky,ze vacsina prvorodiciek chodi pomaly,opatrne,"kacaco", druhorodicky chodia omnoho rychlejsie.

gretocka
4. mar 2015

a kam by si chcela utekat? S novorodencom v naruci tiez nebudes utekat, tak preco s novorodencom v brusku ? Spomal a chod tak ako ti dovoli telo.

safranca15
4. mar 2015

Ja to co som mala bez bruska prejdute za 5min mi s bruskom trvalo 10-15min

jana_eyre
4. mar 2015

tak tvoje telo asi vie, co si moze dovolit - tak ak ti nedovoli utekat, neutekaj.. ja som raz utekala ked som bola v 35tt, lebo mi syn utiekol a smeroval k ceste - samozrejme ze som nabrala vsetky sily aby som ho dobehla, ale dostala som z toho kontrakcie, ktore nastastie pominuli ked som sa ukludnila..

a ked uz ma zena velke brucho, je prirodzene ze sa jej chodza zmeni - musi sa cele telo inak nastavit aby udrzalo rovnovahu.. ved je to predsa len dost velka zataz..

bambibam
4. mar 2015

no....a ty si tehotný slimák???? v 3tt som ani nevedela ,že som tehuľa

sheila2004
4. mar 2015

Halooooo, čítajte. 3.trimester, nie týždeň !!!!!

lavinis
4. mar 2015

stačí sa pozrieť pod nick zakladateľky alebo jej správu, aby ste zistili, že sa pomýlila a nie je v 3tt ale takmer v 30 tt....not that difficult ;)

jahodnicka
4. mar 2015

Baby a i kdyby byla v tretim tydnu?? To vy nektere proste neumite napsat slusnou odpoved? Furt jen posmivani,sarkasmus...to je vas normos zpusob komunikace? 😖

katrinka8
4. mar 2015

@bambibam - ona je v 3. trimestri (28tt), nie v 3 tt.
A zakladateľke, áno, je to pomerne bežné 😉

katarina1984
4. mar 2015

Zasnem nad niektorymi odpovedami.....kurnik sopa,ak sa vam zdalo divne,smiesne,ze sa jedna o 3tt tak pod celou spravou je uvedeny presny tt,chyby sa stavaju....pana... Este aj v nazve otazke je uvedeny 3 trimester!

nadezdah
4. mar 2015

Tiez si myslim ze je to uplne v poriadku,ze nevladzes. Tvoje nohy teraz nosia o par kil viac tot jedna a telo maka za dvoch,takze aj pluca nie su to co predtym. Vobec sa netrap,ja som uz posledne mesiace chodila ako kacka, vyzerala ako slonica a rychlostou som bola ako slimak. Je to prirodzene. Neboj sa,ked ti zacne mal behat,tak si yo dobehnes. Niektore mamicky su ciperky az do porodu,ine sa ledva vlecu. Len si radsej pomaly ale opatrne...

barboritta
5. mar 2015

Máš sa šetriť nie utekať. Však sa ešte nabehas okolo babena. Ešte si uzenies predčasný pôrod a potom budeš spokojná

elen83j
5. mar 2015

Už nemusíš závodiť,niet sa kam ponáhľať.Je to v poriadku 😉 @bambibam treťom trimestri je,v 28tt zle to napísala.