icon

Som v 32. týždni + 1 deň a už sa otváram

katica312
5. okt 2023

Ahojte. Potrebujem Vaše skúsenosti. Dnes som bola na poradni som 32+1 a doktor mi povedal že som už na prst až prst a pol otvorená predpísal 500 mg magnezium a mám sa šetriť. Tie čo ste boli na tom podobne koľko ste ešte vydržali? Pri dcére som som bola odrazu v 36 týždni na 4 prsty a do 5 dní sa narodila. Mám strach lebo je to ešte skoro... Nemám ani bolesti ani ťažkosti ani nepuchnem čo pri 1. dcére som od cca 28 týždňa opúchala tvrdlo mi brucho a teraz sa cítim niekedy akoby som ani tehotná nebola dobre mi je preto ma to veľmi prekvapilo. Budem rada za Vaše snáď dobré skúsenosti.

daom
5. okt 2023

@katica312 aj ja som tak bola v 32tt, na prst otvorená, zátka mi odišla v tento týždeň, porodila som presne 39+6. Takže vôbec to nemusí nič znamenať, hlavne sa daj do kľudu a vydržíš neboj.

livi123456
5. okt 2023

Ja som na tom bola rovnako, pri prvej som sa zacala otvarat v 28tt a pri druhom v 32tt,obidve deti sa narodili az v termine

domka222
5. okt 2023

Aj ja som bola na prst tak skoro. Rodila som až 40+4

dixitka
5. okt 2023

Ja som síce nebola až na prst, ale krčok som mala “skrátený a pootvorený” tiež už v 32. tt. Rodila som deň po termíne 🙂

anjelicek26
5. okt 2023

Otvorena na jeden prst je vela druho a viac rodiciek omnoho skor a rodi v termine. Ano davaj na seba pozor, ale rovnako este mozes prenasat.

petra92
5. okt 2023

Ja som bola od 20tt otvorená na 2 prsty a týždeň som nakoniec prenášala 😁

katica312
autor
5. okt 2023

Ďakujem Vám veľmi pekne povzbudili ste ma lebo od doktora som išla nešťastná, keďže sme po IVF a na začiatku som krvácala ale verím, že ešte minimálne 4 týždne vydržím keď už sme toľko preskákali do šťastného a hlavne zdravého konca. ❤