Som v 32. týždni + 1 deň a už sa otváram
Ahojte. Potrebujem Vaše skúsenosti. Dnes som bola na poradni som 32+1 a doktor mi povedal že som už na prst až prst a pol otvorená predpísal 500 mg magnezium a mám sa šetriť. Tie čo ste boli na tom podobne koľko ste ešte vydržali? Pri dcére som som bola odrazu v 36 týždni na 4 prsty a do 5 dní sa narodila. Mám strach lebo je to ešte skoro... Nemám ani bolesti ani ťažkosti ani nepuchnem čo pri 1. dcére som od cca 28 týždňa opúchala tvrdlo mi brucho a teraz sa cítim niekedy akoby som ani tehotná nebola dobre mi je preto ma to veľmi prekvapilo. Budem rada za Vaše snáď dobré skúsenosti.
Ja som na tom bola rovnako, pri prvej som sa zacala otvarat v 28tt a pri druhom v 32tt,obidve deti sa narodili az v termine
Aj ja som bola na prst tak skoro. Rodila som až 40+4
Ja som síce nebola až na prst, ale krčok som mala “skrátený a pootvorený” tiež už v 32. tt. Rodila som deň po termíne 🙂
Otvorena na jeden prst je vela druho a viac rodiciek omnoho skor a rodi v termine. Ano davaj na seba pozor, ale rovnako este mozes prenasat.
Ja som bola od 20tt otvorená na 2 prsty a týždeň som nakoniec prenášala 😁
Ďakujem Vám veľmi pekne povzbudili ste ma lebo od doktora som išla nešťastná, keďže sme po IVF a na začiatku som krvácala ale verím, že ešte minimálne 4 týždne vydržím keď už sme toľko preskákali do šťastného a hlavne zdravého konca. ❤

@katica312 aj ja som tak bola v 32tt, na prst otvorená, zátka mi odišla v tento týždeň, porodila som presne 39+6. Takže vôbec to nemusí nič znamenať, hlavne sa daj do kľudu a vydržíš neboj.