Som v 36. týždni a mávam bolesti v podbrušku
Ahojte bola som dnes poradni som 36tyzdni a mávam bolesti podbrušku a pichanie od spodu.doktor povedal že bábo má 2800 váhu.a že je otočené už hlavičkou dole a že je už poriadne dole posunuté že mám oddychovať lebo že môžem porodit predčasne termín mám 19-21marec a bojím sa že to príde na mňa keď budem sama doma cez deň neviem ak spanikárim čo urobiť.nechcem porodiť doma a sama a mám strach že bábo nebude poriadku ak by k niečomu došlo takémuto.prvu dcéru som prenášala 5dni sa narodila po termíne a druhé mám po 9r.bojimsa.poradte mi čo mám robiť.
@mia_142x presne ako píše vyššie. Pôrod trvá xy hodín, určite môžu prísť poslickovia a myslím že doktor zbytočne to riešil. V tvojom stave sme boli takmer všetky predsa, bábo veľké a otočené dole. To je ale správne! Tes sa že je otočené, má ešte čas. Aj mňa strašne pichali a bolelo podbruško aj kamošku, obe sme rodili aj tak po termíne tak sa nestresuj 🙂

@mia_142x však už si raz rodila a vieš že pôrod trvá niekoľko hodín, len ultra málokedy je to inak
Keď začneš rodiť, zavolas si sanitku a dieťa medzitým upraces k susede či kamoske