Som v 7. mesiaci a nedokážem sa vyspať
Ahojte som pomalí v 7 mesiaci. Čakám tretie bábätko. No už som zúfalá. Vôbec sa nedokážem vyspať. Ľahnem si veľmi unavená. No keď zavriem oči môžem si ľahnúť do akejkoľvek polohy nezaspím. Len sa prehadzujem. a mám pocit že má na celom tele niečo pichá a svrbí. Napríklad v prsníku. Potom v nohe. Potom v ruke. A takto vkuse. Koľkokrát spím Max 2-4 hod. Toto isté som mala aj pri druhom tehotenstve. Mysleli sme si že to róby posteľ. Ale teraz máme kúpenú úplne novú. Z Merkury. som s toho hrozne nervózna. A je to hnusný nepríjemný pocit pre celé moje telo.
@petra372016 mne najviac pomaha tehotensky vankus, s nim sa vyspim super. A ked neviem zaspat, tak si dam sluchadlo, pustim hudbu alebo podcast a to ma uspi
skus zmenit prasok / praci prach avivaz pyzamo cidto bavlnene povliecky cisto bavlnene. vzdy ked to zacne odid z postele . citaj si na gauci a vrat sa ked si ospala. skus spat inde. i to tak citis aj inde. svrbenie moze mat spolocne nieco aj s nezymami s pecenou. so stitnou zlazou. nechaj si vysetrit krv u obvodnej a alebo aj u gynekologicky. skus melatonin od verde. vela stastia
Mam toto iste uz druhe tehotenstvo, zhruba od 5. mesiaca. Vtedy az do konca, teraz predpokladam, ze tiez.
Nic nepomohlo, iba sa fyzicky unavit, samozrejme s mierou a ked uz nespim, tak sa nieco ucim alebo pozeram dokumenty, robim muzovi masaz, atd
Takto mam aspon dobry pocit.
Nie, bohuzial v matraci problem nieje, kedze spavam na rozlicnych miestach a vzdy to iste.
@mamamasama není možné. Toto som mala aj pri druhom chlapcovi a máme novú posteľ

Mozno je chyba v matraci, ale pochybujem. Ja som mala hrozne tehotenstvá prave kvoli spankovemu deficitu.