Som v 7. týždni + 2 dni a zatiaľ bez akcie srdca

tinaw
5. sep 2023

Ahojte, podľa sona som 6+1 plod má 3-5mm nebolo to úplne presne a nebola akcia srdca. Chceli má rovno poslať na čistenie, ale rozhodla som sa ešte počkať 2 týždne, že ako sa to vyvinie. Asi nejak verím v zazrak. Myslíte že je nejaká šanca? Aké máte skúsenosti? Tvar vaku aj štruktúry vyzerajú v poriadku. Mala som hematóm, ktorý odkrvacal a vraj zlý tvár gestacneho vaku, ktorý dnes vyzeral úplne normálne guľatý. Na pohotovosti mi vraj robil sono amatér.

lilli110
5. sep 2023

@tinaw Juuj urcite pockaj este. Urcite je sanca. Ja nedavno 6+2 prva kontrola plod 2mm a ziadna akcia srdiecka, o tyzden 7+2 11mm a srdiecko bilo. Teraz som 9tt. Este to moze dobre dopadnut ❤

nikdenikto
5. sep 2023

Ešte určite počkať

bolarazjedna
5. sep 2023

Ak podľa Sona je 6+1, aj ja by som počkala, v 8.tytdnibuz ale akcia srdca musí byť. Avšak mohla si mat posunutu ovuláciu, to nikto nevie, a môže byť príčinou, že plod zodpovedá menšiemu týždňu.
Držím palce, aby to dobre dopadlo!

nika11103
5. sep 2023

Určite počkaj , ja som
Síce na prvej kontrole bola nejak tuším 5+4 a samozrejme srdiečko ešte nebolo ale doktor absolútne nič neriešil povedal že to je ešte maličké objednal má až za mesiac . Nerobil z toho žiadnu drámu . Ono tie mikomilimetre na začiatku to je naozaj nepresne , ešte vydrž a určite to bude v poriadku . Ja som ten mesiac nevydržala ale samozrejme ale mala som “stastie” že doktor šiel na dovolenku tak som sla k zastupujúcemu lebo som sa aj tak necítila dobre , tak už to bolo krásne o dva týždne vidieť.

tinka_1807
5. sep 2023

@tinaw Tiež by som ešte čakala na tvojom mieste. Ja som bola na prvej kontrole v týždni 5+niečo a bol iba gestacny vak. Lekárka povedala, že zatiaľ normálne, že mám prísť o dva týždne. V 7+ niečo keď som bola na kontrole už bolo srdiečko. 🙂 ... Ten siedmi týždeň je akurát taky hraničný, že myslím že niekedy môže byť viditeľné srdiečko, niekedy ešte nie, keďže nikto nevie kedy presnw k oplodneniu došlo. Ešte počkaj, držím palce, aby ti to dobre dopadlo. 🙂

baskustek
15. dec 2023

Ahoj autorka, ako to dopadlo?

tinaw
autor
18. jan 2024

@baskustek zle missed abortion

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre