Som v 7. týždni a dostala som kiahne
Ahojte som presne 6t2d a dostala som kiahne akurat som sa vysypala a den predtym som mala zimnicu. O 3 dni som mam ist k lekarke na sono. No uz len tel. zavolam ze mam kiahne. A teraz som v strese neviem co mma robit ci to bude mat zly vplyv na plod. Rodinna lekarka povedala ze to nemusi mat vazne nasledky nakolko aj chripka je virusove ochorenie a niekedy sa plodu nic nestane. No ja sa aj tak bojim bo sa nam to podarilo na 3 pokus bo som mala zdravotne problemy. Dcerka dostala kiahne pred 3 tyzdnami a nevedela som ze som tehotna vtedy a lekar mal dovolenku tak som sa nemala kde informovat a bola som uz v tom ze som ich nedostala ze som ich uz mala no stal sa opak dostala som ich teraz.
Pozdravujem, mozem sa prosim opytat ako to dopadlo? Som momentalne v 5 tt. Dostala som kiahne hned na prelome 4 a 5 tt a sialene sa bojim, aky to bude mat vplyv na babatko
@lucinkacinka segra bola.tiez v 20 tt a jej syn mal kiahne. Ale ona ich uz prekonala.v.detstve. ved tvoj obvodak musi vediet, ci si mala alebo nie, nemas.to v karte?
Ja som mala doma.5 tyzdnove babo a starsia.dcera dostala kiahne.vtedy. slo ma.porazit. mala.to ale nedostala, izolovali sme ich. ( aj ked v inkubacnej dobe babo mojkala).,

@loprdka ahoj. Ako ste dopadli s tymi kiahnami?