icon

Som v 9. týždni a mám problém so žalúdkom

bielkaaa
31. jan 2014

Dobry den mamicky.Prosim Vas potrebovala by som radu. Som v 9.tyzdni tehotenstva a vzdy ked sa najem tak my stoji zaludok stale.Mozem sodu bikarbonu alebo co pomaha Vam.Ani kavu nepijem a tolko som citala ze sa bojim skusat co uz. Prosim o radu.Dakujem

zara0201
31. jan 2014

Popradsky caj fenikel.rasca.aniz. Zachranil ma az do konca...

brady1
31. jan 2014

vela zeleniny,ovocia. mne to pomohlo 🙂 moje cislo jeden redkovka a jablka 😉

lienka2407
1. feb 2014

Ano ako pisu baby zelenina a ovocie,caj a cistu vodu 🙂

matozazzo
1. feb 2014

Ahoj, male porcie castejsie. Len lahke jedla, mna z ovocia nafukovalo a robili sa mi kyseliny :( a sodu mozes. Len si daj len 1/4 lyzicky a zapi poharom vody. Nie velmi casto. A pohyb. Ked sa najes a sadnes alebo lahnes bude to horsie

katkakovac
1. feb 2014

Jesť v malých množstvách a často a hlavne neprestať skúšať jesť. Ja som mala presne toto isté, nakoniec som preležala 3 mesiace, lebo som nejedla a teda nevládala. Pomohlo mi, až keď som sa prinútila aspoň niečo zjesť, nie stále dokola to isté. Muselo to byť čestvo uvarené, prípadne ovocie a lebo zelenina. Čistá voda môže byť na žalúdok ťažká, ja som pila jemne perlivé vody/sódu a minerálky, prípadne som si do vody dala trochu citrónu. Časom som zistila, čo mi nerobí dobre a tomu som sa vyhýbala. A hlavne nezostať hladná. Držím palce, je to náročné obdobie ale to prejde a už sa budeš tešiť na prvé kopančeky 😉