Som v 9. týždni a zvraciam

hadfy
30. aug 2017

Ahojte baby ,, tak zasa si idem po radu,,, ťaháme na 9tt a momentálne sme v Chorvátsku na dovolenke od rana na preháňa a zvraciam nič sa vo mne neudrží ak to neprejde do večera chystám sa k doktorovi ,,, môže to nejak ublížiť dieťatku?Dakujem

pininka
30. aug 2017

@hadfy tiez som to mala, pomohlo mi cierne uhlie a dieta. Tri dni som nic nejedla a 4kg som schudla. Ale potom to nastastie preslo a babo ok.

katarina644
30. aug 2017

@hadfy ahoj, mala som to pri dcere do stvrteho mesiaca, dva razy som lezala kvoli tomu na vyzive v nemocke. od piateho mesiaca som mala pokoj

hadfy
autor
30. aug 2017

@pininka no to ja už mám asi 2 Kg tiež dole skúsim nejaké tabl. Na zvracanie dakujem

lucinocka
30. aug 2017

@hadfy my sme na juhu Chorvatska, neviem kde si, ale su brutalne rozsierene rotavirusy.... u nas v robote len minuly tyzden 3 ludia s rodinami co viem...
Chod do lekarne a spytaj sa na rehidromix- to je prasok, obsahuje vsetky vitaminy a mineraly potrebne pri hnackach a vracani...neviem ci je aj pre tehu, podla mna hej, ale spytaj sa

hadfy
autor
30. aug 2017

@katarina644 fuuu ha .... no ja to Mám ters 1 krát amyslim že je to nejaký vírus ,,, hádam to do zajtra prejde ďakujem

lucinocka
30. aug 2017
katarina644
30. aug 2017

@hadfy no drzim palce🙂 na dovolenke nic moc a este, ked si tehotna, ked nemozes hocico si dat, myslim lieky. ale aj ja som tento rok prvy vecer na dovolenke vracala, a dala som si lieky a preslo ma to. ale pri tehotnosti, je to horsie.

orta
30. aug 2017

Ono to moze byt aj normalny jav pri tehotenstve. Ja som to v zaciatkoch tiez mala, az pokial sa pohyby naplno neprejavli a vtedy nevolnosti ustupili..

pininka
30. aug 2017

Preto som ja brala len cierne uhlie a paralen,lebo som nic ine nemohla. U mna to bol zlcnikovy zachvat. Ale kludne to moze byt rotavirus.

hadfy
autor
30. aug 2017

@lucinocka ahoj my sme na ostrove vír ... no ja len dúfam že to nieje Rota mám tu aj syna 20 mes.a majú ten prášok aj v lekárni .. tu je nejaká anbulancua ale až večer .... (ďakujem)

hadfy
autor
30. aug 2017

Ďakujem
@katarina644

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre