icon

Spálenie od slnka v tehotenstve

hercegovakikusa
6. jún 2021

Ahojte žienky chcela by som sa spýtať či uškodí bábätku keď sa my spalili nohy ????

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
littlebubble
6. jún 2021

Niektorí ľudia by mali mať za sebou najprv IQ testy až tak deti.Čo majú tvoje nohy s maternicou? 🤦

hercegovakikusa
autor
6. jún 2021

@littlebubble no tak akože viaceré ženy mi povedali že proste by som sa mala vyhybať priamemu slnku tak som sa len spytala kedže som prvo rodička

zuzuliennka1
6. jún 2021

@hercegovakikusa skus zapojit logiku - vyhybat sa priamemu slnku by sa mal kazdy, muz, zena, mlada, stara, tehotna, netehotna, deti,….
babatku spalene nohy ani priame slnko neuskodi - zato ty, v “inom stave” s rozhadzanymi hormonmi, zmenou tlaku a celkovou zmenou v organizme - mozes napr. odpadnut, moze sa ti tocit hlava a nezvladnes dlhsi pobyt na slnku, co predtym nemusel byt problem… to je cele

viestta
Odpoveď bola odstránená
nttnnt
6. jún 2021

@hercegovakikusa maximalne budes mat pigmentove flaky...:D

littlebubble
6. jún 2021

@hercegovakikusa Nemala by si sa vystavovať príliš slnku aby nedošlo k tomu, že tvoje telo bude mať vyššiu teplotu.To je všetko.

andreatytler
6. jún 2021

@hercegovakikusa Ak sa ti spalili riadne a cele nohy, tak si ich chlad, aby si sa neprehriala . Ale ak len trochu spalene, tak to bude v poriadku.

kiki68
6. jún 2021

Nie, ale Tebe sa nou spravit pigmentove flaky a pod. V tehu ta plet inak reaguje a je citlivejsia.