Špinenie a krvácanie v 7. týždni
ahojte žienky...som v 7tt ... od začiatku tehotenstva som špinila a dostala som od dr. Duphaston. Napriek tomu som sa začala ako keby rozkrvávacavať a bola mi podaná injekcia Agolutin - ešte v tú noc krvácanie pretrvávalo, bez bolestí, bez zrazenín ... mohlo ísť trebárs o nejaké dočistenie?mali pre prosim vás už s týmto niektorá skúsenosti? ďakujem... so mna sa už asi stáva zúfalá žena ... emoticon
Ahoj hlavne sa ukludni cim viac si nervozna a zufala tym to je horsie.Snaž sa na to nemysliet ja som toto mala cele tehotenstvo v 33t sa mi narodil krasny synček poležala som si v nemocnici a odlezala celu druhu polku tehotenstva ale stoji to za to.Musis mysliet pozitivne to ze budes v strese moze vsetko len zhorsit.Oddychuj lez ak sa ti da.Drzim palce 😵
@martinusik91 ďakujeem 🙂 trošku som kludnejšia, ked ženy, ktoré prežili to isté majú krásne, zdravé detičky... ja som asi aj trošku nalakaná preto, lebo mi sme začali chodiť do CAR, kde nám nasadili antibiotiká Doxyhexal a ked mi mala začať menštruácia som sa mala objednať na HYFOSY - či mám prechodné vaječníky atd. ale ja som menzes nedostala a zistili sme, že som tehotná ... po 5-6 rokoch snaženia.. lenže môj gynekológ mi povedal, že tieto antibiotiká zvyšujú riziko potratu .. preto asi tolko zvýšeného stresu ... 😒
@anka8888 hlavne musis mat psychicku pohodu to je zaklad.Ja ked som porodila a isla na kontrolu mi dr povedal ze syncek je maly zazrak ze obvikle s tym co mam ja sa konci tehotenstvo v 3m potratom som sa tam skoro zrutila vtedy.Vidis co robi pozitivnemyslenie?Ja som si nepripustala ze by sa cosi mohlo stat myslela som pozitivne aj ked som lietala na pohotovost a koncila v nemocke dost casto.a veci typu nechcem ta strasit ale...si nevsimaj to ty teraz nepotrebujes citat ani pocut.
@anka8888 ja som mala v 7týždni špinenie dostala som duphaston, špinenie prestalo cítila som sa super.. po 2 týždňoch ma čakala kontrola a tam mi oznámili že nevidno vitalitu..nekrvácala som nešpinila som... veľkosť plodu na 7tt.. čiže neviem či mne ten duphaston neškodil :( nechcem ťa strašiť len moja skúsenosť. Držim palce 🙂
Mám dve krásne zdravé deti, donosené, narodené v termíne, pri oboch tehotenstvách som brala Duphaston kvôli krvácaniu do konca 3. mesiaca, pri prvom tehotenstve sa dokonca špinenie objavilo znova aj v 19. týždni. Pri druhom si zasa pamätám, že som začala krvácať v 5.týždni. Mala som šťastie na gynekológa, ktorý z toho nerobil žiadnu vedu a stresy, veľa som oddychovala a ani nepomyslela, že by sa mohlo niečo stať...
martinusik91 má pravdu, chce to pozitívne myslenie 😉

@anka8888 ahoj, nechcem ta strasit, ale u mna spinenie a krvacanie skoncilo potratom v 6tt