Špinenie na začiatku 10. týždňa

merryen
22. dec 2015

Ahojte som na začiatku 10tt začala som špiniť predtým som to mala v 6tt to som ležala v nemocnici mala som 7mm hematom po dvoch dnoch ma prepustili s tým že je všetko v poriadku .Nasadili mi dupfaston a ascorutin ktorý mi kázal moj gynekolog vysadit .Mali ste niektorá tento problem ktorý sa opakoval ?

lavender84
22. dec 2015

Ahoj ja som spinila okolo 7tt hematom, dostala som ascorutin a utrogestan a prisny kludovy rezim fakt chodila som len na wc a inac cele dni lezala v 13tt som krvacala cervenou krvou 1den ako pri ms sono nic neukazalo babo bolo ok praskla mi nejaka cievka potom som asi 2-3dni spinila utrogest a ascorutin som uzivala dalej a k tomu magnezium kludovy rezim a teda aj pn pokracovala dalej teraz som 22tt a vse je ok hlavu hore, drzim palce pa.

bonaqa2013
22. dec 2015

ja som mala 3 krát krvácanie pri 2 tehu. pobyt v nemocnici tiež asi 2-3 krát, bolo to nepríjemné, pretože doma ma čakal syn.... V súčasnosti dcéra chodí do 4 tr. ZŠ.

zuzickatv
22. dec 2015

Ja som tiež začala spinit v 10tt a tiež som brala duphaston,pn a kludovy režim..no v 22 tt som sa začala otvárať tak mi robili serklaz,no tiež to dlho nevysrzalo a nakoniec som rodila v 29 tt odisla mi plodiva voda. To je moja skúsenosť..chvalabohu s tazkym startom ale sme v poriadku.. Malý dnes oslavil 2 rociky

naolina
22. dec 2015

u mna toiste- duphaston a klud.....neskor guajakurat(nieco take-presne nepamatam)-to som mala pri obydvoch.Dopadlo vsetko dobre.Drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre