icon

Špinenie na začiatku tehotenstva po potrate

katka435
6. sep 2018

Žienky, stalo sa niektorej, že otehotnela po potrate a na začiatku tehotenstva spinila? Bola som.si potvrdiť tehotenstvo u lekára a od vtedy spinim, slabý bledo hnedý výtok...dal mi na to Duphaston a, že mám čakať. Pri prvom tehotenstve som to vôbec takto nemala ( ale skončilo potratom) a teraz ma to trápi, kedže po babu veľmi túžime. Vďaka za rady 🙂

ruzicccka
6. sep 2018

Hlavne odychuj nic nerob a bude dobre

Niekto ma take .. spinenie

Na zaciatku nemusi to byt nic zle

gabca295
6. sep 2018

No ja som to mala ale naopak a pri druhom som nespinila ale hneď mi gynda dala dufaston. Ale ten prvý krát ked som krvacala tak som bola v nemocnici ba udržiavaní. Myslím že ak tak budeš spinit cely den určite choď ba pohotovosť myslím že bude lepšie keď pôjdeš ležať tam sa o teba dobre postarajú. Držím palce.

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 ja som mala presne to iste, otehotnela som necelé 2 mesiace po potrate a mala som na začiatku presne taký svetlo hnedý vytok. Viacej som sa setrila,brala som duphaston a prešlo to samo, teraz som v 11tt a vyzerá že je všetko okej ;)

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 s tým že pri prvom ked som potratila som mala tmavohnedy výtok a stále sa zhorsoval

katka435
autor
6. sep 2018

@arcanne2 Doktor mi povedal, že ide o spinenie z krčka, preto má napadlo, že to môže byť potratom keďže som ho mala pred 3 mesiacmi... ale radšej som sa opýtala na radu, keďže doktor to vybavil Duphastonom a viac sa k tomu nevyjadroval.

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 no u mňa to bolo rovnake,tiež to neriesil nejako.mne dal ešte aj ascorutin

katka435
autor
6. sep 2018

@arcanne2 ešte sa chcem opýtať, koľko si mala toho vytoku? Lebo napr.cez deň mám málo ale teraz večer o čosi viac...joj smutná som z toho :(

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 ja som mala celkovo par kvapiek, ja som ho mala praveze väčšinou rano.ale neboj,ak by sa to nejako prudsie zhoršilo choď na pohotovost