icon

Špinenie počas tehotenstva po vysadení Progestanelle

Dnes o 05:26

Ahojte. Som v 14+2 týždni tehotenstva. Progestanelle si vkladám ešte od ovulácie pred otehotnením, 3× denne 100 mg.
Asi pred dvoma týždňami sme ho na odporúčanie lekára začali postupne znižovať. Najprv pár dní 2× denne, potom 1× denne a nakoniec som ho pred dvoma dňami vynechala (zvyčajne si ho vkladám večer).
Dnes ráno, keď som sa utrela, som mala slabé hnedé špinenie. Myslím si, že to môže byť kvôli vysadzovaniu, pretože ešte pred tehotenstvom som mala špinenie aj pred menštruáciou, ktoré potom postupne tmavlo.
Veľmi sa bojím. Našťastie som si nechala pár tabliet navyše – keby bol nejaký problém, možno by pomohlo, keby som si ho ešte znovu vložila.
V pondelok zavolám lekárovi, ale dnes je sobota a strašne sa obávam. 😞
Má s tým niektorá skúsenosť? Mohli by ste sa so mnou podeliť? Vopred ďakujem za odpovede.

marhulka13
Dnes o 06:31

@anonym_autor ja by som ho určite nasadila späť ak ešte máš. Ja som v 34 tt a stále ho užívam. Tiež som už mala iba jednu a zvýšili mi na dve.

anonym_a242b4
Dnes o 09:07

@anonym_autor aj ja som ho brala, tiež som vysadila a spinenie, išla som na pohotovost, bol piatok večer, hneď som si ho musela dať ešte na pohotovosti. Radšej ísť ako neísť…. Aby si bola kludna 💙

anonym_1b3542
Dnes o 09:10

Na pohotovost by si mala ist. Aspon ta ukludnia, ze je vsetko ok. Necakaj do pondelka na lekara.