icon

Špinenie v 7. týždni tehotenstva

lucis133
19. apr 2025

Ahojte žienky ,som v 7 týždni tehotenstva bolesti nemám to pociťujem len slabé ťahanie v podbrušku ako aj predošlé dni ,pred týždňom som bola u doktorky trochu som špinila dostala som na užívanie Utrogestan 100mg ráno a večer na vkladanie. Včera na obed som znova začala špiniť taký hnedy výtok mám a bola som aj v nemocnici na gynekológii sa opýtať lekára , na ultrazvuku bolo krásne vidieť ako bije srdiečko povedal že sa nemusím obávať viacerým ženám takéto špinenie odznie aj samé ale keby niečo že mám hneď prísť. Chcela som sa spýtať či ste sa s tým niektorá v začiatkoch tehotenstva stretla ? Špinenie pripadne nejaký jemne ružovkastý výtok a potom to samé prestalo ? Stále ešte špiním aj dnes :/ nie veľmi ale na intímke si nájdem zakaždým alebo na papieri toaletnom jemnučke hnedé alebo ružové
Na bábätko sa veľmi tešíme preto mám obavy aby to dobre všetko dopadlo
Ďakujem za každú odpoveď 🙂

zuzkaa1991
19. apr 2025

@lucis133 poctivo lezat mas wc sprcha...spraviť si jedlo ja som tak lezala.toto tehu takto a postupne som zacala zakladne domace povinnosti robit ale.nerobim namahave manzel pomaha.....

lucis133
autor
19. apr 2025

@zuzkaa1991 ďakujem za odpoveď 🙂 áno mne tiež manžel pomáha, aby som sa nenamáhala

s11e22
19. apr 2025

@lucis133 ahoj, ja som krvacala v 8tt. Akurát mne sa z ničoho nič keď som sedela pustila jasno červená krv tak som išla ma pohotovosť. Plod bol v poriadku srdiečko bilo krásne. Nechali ma tam, nič mi nedali ani injekciu ani tabletku nič, na druhý deň som sa vypýtala sama domov a doma mi to samo odznelo. Moja gyn mi predpísala niečo proti krvácaniu to som brala ale prakticky ja po príchode domov som už ani nešpinila.

lucis133
autor
19. apr 2025

A ešte sa spýtam užívali ste v tehotenstve aj magnosolv ?

s11e22
19. apr 2025

@lucis133 nie , gynekologicka mi povedala iba kyselinu listovú prvý trimester. Ci ju mam ďalej uzivat sa ešte opýtam. 🙂

evcagabi
19. apr 2025

Nemas akurat cas, kedy by mala byt ms?

lucis133
autor
20. apr 2025

@s11e22 mne predpísala gynekologička magnosolv aby som začala užívať 1x denne mávam také tlaky v podbrušku ale teraz je to asi aj bežné aj ťahanie ,pichanie a tak 🙂

lucis133
autor
20. apr 2025

@evcagabi Ešte nie ale stále ešte trochu špiním, včera to potom asi od nejakej 17tej hodiny som mala čisté intímky a večer pred spaním až trošičku a ráno som si našla slabý fliačik hnedy neviem čím by to mohlo stále byť beriem aj ten utrogestan ale to hádam nieje tým neviem 🙂 kŕče v bruchu nemám žiadne akurát to špinenie

evinku
20. apr 2025

@lucis133 ahoj... Ja cca od 7 týždňa spinim každých 6dni...ale mne dr. zistila hematom a ze ten to spôsobuje.. Pomali sa vyplavuje... Pokila to nieje číra krv, tak špinenie nevadí... Hlavne tmavá krv sa vyplavuje... Tiez užívam magnosolv., síce nie každý deň ale podľa potreby... Hlavne klud, pi veľa vody a oddychuj... Kľudne citrónovú vodu si sprav..

3petka
20. apr 2025

@lucis133 veľa zien to takto má. Naozaj len kludovy režim. Ja som krvacala v 10tt ale že nárazovo kopec krvy. Do dvoch hodín to prestalo. Sami na pohotovosti nevedeli že čo to mohlo byt( tiež som si ale vkladala progesteron) tak som prešla na duphaston. Našťastie všetko bolo ok.

katkabg
4. máj 2025
@lucis133

@evcagabi Ešte nie ale stále ešte trochu špiním, včera to potom asi od nejakej 17tej hodiny som mala čisté intímky a večer pred spaním až trošičku a ráno som si našla slabý fliačik hnedy neviem čím by to mohlo stále byť beriem aj ten utrogestan ale to hádam nieje tým neviem 🙂 kŕče v bruchu nemám žiadne akurát to špinenie

@lucis133 ahoj ako sa citis dnes?

lucis133
autor
4. máj 2025
@katkabg

@lucis133 ahoj ako sa citis dnes?

@katkabg Ahoj špinenie mi vtedy prestalo trvalo také tri dni ,naďalej beriem utrogestan ,dávam si pozor aby som sa nenaťahovala 🙂 .. Akurát mi pred týždňom začalo byť viac zle pocas dňa, hocikedy ma začne napínať ale nevyvraciam vôbec nič len čakám keď to časom samé prejde 🙂

katkabg
5. máj 2025
@lucis133

@katkabg Ahoj špinenie mi vtedy prestalo trvalo také tri dni ,naďalej beriem utrogestan ,dávam si pozor aby som sa nenaťahovala 🙂 .. Akurát mi pred týždňom začalo byť viac zle pocas dňa, hocikedy ma začne napínať ale nevyvraciam vôbec nič len čakám keď to časom samé prejde 🙂

@lucis133 ajoj 😊 ja mam spinenie vlastne ani neviem co to je take svetlo hnede slabe od piatku kedy skm sa dost narobila v praci a stala 10hodin na nohach 🤕 dnes som bola u mojho obvodaka ktory je inak inekolok a kurazala som mu vysledky z krvnych testov a ze mam pekne hodnoty.A teraz za hodinu idem k mojmu gynekologovy nech sa konecne na mna pozrie a popripade predpise daco.Mne sa zhnusilo maso teda hlavne mlete meso a bravcove a telacie a hrozne uz 10 den ma bolia prsia a su o dost vacsie a napnute.Strasne sa modlim nech je vsetko ok.Mam uz 40rokov,predsta nie som 20 rocna a aj preto stresujem

evinku
5. máj 2025
@katkabg

@lucis133 ajoj 😊 ja mam spinenie vlastne ani neviem co to je take svetlo hnede slabe od piatku kedy skm sa dost narobila v praci a stala 10hodin na nohach 🤕 dnes som bola u mojho obvodaka ktory je inak inekolok a kurazala som mu vysledky z krvnych testov a ze mam pekne hodnoty.A teraz za hodinu idem k mojmu gynekologovy nech sa konecne na mna pozrie a popripade predpise daco.Mne sa zhnusilo maso teda hlavne mlete meso a bravcove a telacie a hrozne uz 10 den ma bolia prsia a su o dost vacsie a napnute.Strasne sa modlim nech je vsetko ok.Mam uz 40rokov,predsta nie som 20 rocna a aj preto stresujem

@katkabg ahoj... Mne moja dr. vravela pokiaľ to nieje číra krv, tak je to v poriadku... Hnedá znamená, že sa čistí maternica... Ja som pila citrónovú vodu a ascorutin 3x1tbl... Ale ja som. Mala aj hematom, čiže som sa bála, aby mi tým nestiahol aj mimi... Hlavne kludovy rezim a pozitívne myslenie... Tiez mam po 40tke a beriem všetko o dosť intenzívnejšie, ale všetko je v poriadku, tak nieje dôvod na obavy... Držím palce 🤞🙏

lucis133
autor
5. máj 2025
@katkabg

@katkabg Ahoj ja verím že bude všetko v poriadku ,hlavne sa nestrachovať, budem držať palčeky nech to všetko dobre dopadne 🙂 ... Moja sesternici sa narodilo druhe dieťatko- chlapček až v 45 rokoch dlho dlho nemohli mať prvé dievčatko mali tuším okolo 38 rokoch a chlapčeka až takto neskoro ale všetko dobre dopadlo 🙂 ... Mne najviac nechuti čistá voda to ledva len pijem aj minerálka mi nejak nechutí ale keď si dám ľadovú vodu čistú tak vypijem a niektoré veci mi tiež tak smrdia mleté mäso ma naťahuje ... Na sono k mojej lekárke idem až 15.5 lebo bola PN takže som len vlastje 18.4 v nemocnici videla na sone maličké 🙂

katkabg
5. máj 2025
@lucis133

@katkabg Ahoj ja verím že bude všetko v poriadku ,hlavne sa nestrachovať, budem držať palčeky nech to všetko dobre dopadne 🙂 ... Moja sesternici sa narodilo druhe dieťatko- chlapček až v 45 rokoch dlho dlho nemohli mať prvé dievčatko mali tuším okolo 38 rokoch a chlapčeka až takto neskoro ale všetko dobre dopadlo 🙂 ... Mne najviac nechuti čistá voda to ledva len pijem aj minerálka mi nejak nechutí ale keď si dám ľadovú vodu čistú tak vypijem a niektoré veci mi tiež tak smrdia mleté mäso ma naťahuje ... Na sono k mojej lekárke idem až 15.5 lebo bola PN takže som len vlastje 18.4 v nemocnici videla na sone maličké 🙂

@lucis133 dostala som dufaston a progesteron.Je tam nieco vidiet ale zatial len maaalinko.A teda ze bud sa udrzi alebo odide.Treba hlavne kludovy rezim a ostavam PN nakolko kaxde moje tehotenstvo bude rizikove

katkabg
5. máj 2025
@evinku

@katkabg ahoj... Mne moja dr. vravela pokiaľ to nieje číra krv, tak je to v poriadku... Hnedá znamená, že sa čistí maternica... Ja som pila citrónovú vodu a ascorutin 3x1tbl... Ale ja som. Mala aj hematom, čiže som sa bála, aby mi tým nestiahol aj mimi... Hlavne kludovy rezim a pozitívne myslenie... Tiez mam po 40tke a beriem všetko o dosť intenzívnejšie, ale všetko je v poriadku, tak nieje dôvod na obavy... Držím palce 🤞🙏

@evinku dakujem za podporu 😘🙏🏻 verim ze umna to dobre dopadne.Este som na uplnom zaciatku asi 3-4t a neni moc nic vidno ale ze tehotna s9m.Je tam bodka ale teda ze bud to odide alebo sa uchyti a ostane tam.Treba kludovy rezim

katkabg
5. máj 2025
@evinku

@evinku dostala som dufaston a progesteron

lucis133
autor
5. máj 2025
@katkabg

@evinku dakujem za podporu 😘🙏🏻 verim ze umna to dobre dopadne.Este som na uplnom zaciatku asi 3-4t a neni moc nic vidno ale ze tehotna s9m.Je tam bodka ale teda ze bud to odide alebo sa uchyti a ostane tam.Treba kludovy rezim

@katkabg Prajem veľa zdravíčka a nech sa to poriadne uchytí , aj ja verím že to dobre dopadne a netreba sa strachovať 😊treba veru veľa oddychovať a nenamáhať sa. Potom to bude vidieť pekne na ultrazvuku , mne to bolo vidno v 6 týždni už ale najskôr som iba sliznicu takú zvacsenu alebo ako mi to doktorka povedala a o týždeň tam už bolo vidno a mi to potvrdili 😊 ..

evinku
5. máj 2025
@katkabg

@evinku dostala som dufaston a progesteron

@katkabg držím palce, nech je poriadne zahryznute malinke a nech sa krásne vyvíja... 🤞🙏 Kedy máš kontrolu?

katkabg
5. máj 2025
@evinku

@katkabg držím palce, nech je poriadne zahryznute malinke a nech sa krásne vyvíja... 🤞🙏 Kedy máš kontrolu?

@evinku 13 maja mam ist opat,divtedy musim brat tue lieky a kludovy rezim

katkabg
5. máj 2025
@lucis133

@lucis133 jeeej to je zlateee😘 ha som na zuatku este len niaky3- 4-tt,ake takto sme to vypocitsli kebo som otehotneka nisk v rozhrani od 8meho aprila do niajeho 17teho aprila

evinku
5. máj 2025
@katkabg

@evinku 13 maja mam ist opat,divtedy musim brat tue lieky a kludovy rezim

@katkabg určite napíš, ako si dopadla.. Budem držať palce, nech je všetko v poriadku 🙏👌

katkabg
9. máj 2025
@evinku

@katkabg určite napíš, ako si dopadla.. Budem držať palce, nech je všetko v poriadku 🙏👌

@lucis133
@evinku od vcera uz nespinim❤️ tak hadam vsetko bude len dobre.V utorok som opat na prehliadke ❤️ doktor mi v pondelok povedal ked som bola unho ze bud prestane spinenie a sa to uchyti,alebo so spinenim dojde menstruacia a odide babatko.Tak veriiiim ze fazulka tam ostala a je jej dobre 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰

evinku
9. máj 2025
@katkabg

@lucis133
@evinku od vcera uz nespinim❤️ tak hadam vsetko bude len dobre.V utorok som opat na prehliadke ❤️ doktor mi v pondelok povedal ked som bola unho ze bud prestane spinenie a sa to uchyti,alebo so spinenim dojde menstruacia a odide babatko.Tak veriiiim ze fazulka tam ostala a je jej dobre 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰

@katkabg moc držím palce, nech fazuľka bojuje a udrží sa. 🙏🤞🌹

katkabg
11. máj 2025
@lucis133

@katkabg Prajem veľa zdravíčka a nech sa to poriadne uchytí , aj ja verím že to dobre dopadne a netreba sa strachovať 😊treba veru veľa oddychovať a nenamáhať sa. Potom to bude vidieť pekne na ultrazvuku , mne to bolo vidno v 6 týždni už ale najskôr som iba sliznicu takú zvacsenu alebo ako mi to doktorka povedala a o týždeň tam už bolo vidno a mi to potvrdili 😊 ..

@evinku
@lucis133 ja som dnes rano bola na velkej potrebe,a islo mi to dost tazko no a po utreti som mala ryzovy vytok opat na toaletaku.Neviem ci z toho tlaku zvelkej potreby to mohlo byt.Dufam to prejde.Dost stresujuce toto vsetko...ach jo Som z toho smutna

evinku
11. máj 2025
@katkabg

@evinku
@lucis133 ja som dnes rano bola na velkej potrebe,a islo mi to dost tazko no a po utreti som mala ryzovy vytok opat na toaletaku.Neviem ci z toho tlaku zvelkej potreby to mohlo byt.Dufam to prejde.Dost stresujuce toto vsetko...ach jo Som z toho smutna

@katkabg môže ta teraz zapekat... Tiez som to mala taký týždeň, že stolicu som mala problém dat zo seba von... Výtok? Je to bežné.. Nestresuj sa, pokiaľ to nieje číra krv... Pi citrónovú vodu a keď tak, si môžeš dat preventívne ascorutin... Ale pokiaľ si bola u dr. A všetko je v poriadku, tak sa netreba zbytočne stresovať... Oddychuj co najviac 🙏🤞🌹

katkabg
11. máj 2025
@evinku

@katkabg môže ta teraz zapekat... Tiez som to mala taký týždeň, že stolicu som mala problém dat zo seba von... Výtok? Je to bežné.. Nestresuj sa, pokiaľ to nieje číra krv... Pi citrónovú vodu a keď tak, si môžeš dat preventívne ascorutin... Ale pokiaľ si bola u dr. A všetko je v poriadku, tak sa netreba zbytočne stresovať... Oddychuj co najviac 🙏🤞🌹

@evinku anooo ono to neni ani cira krv jak bezne ori mentruacii,ani zrazeniny.Viazmenej ruzocy vytok ci ako to nazvat a to ldn dnes jak som bola na velkej potrebe a dost sa tam potrapila.Este k tomu sme aj na navsteve a to ked vam furt dakto beha za dvermi,tak je to hruuza.Tak verim ze vsetko bude ok,hlavne nech uz je utorok a nech som na prehliadke zas u doktora

evinku
11. máj 2025
@katkabg

@evinku anooo ono to neni ani cira krv jak bezne ori mentruacii,ani zrazeniny.Viazmenej ruzocy vytok ci ako to nazvat a to ldn dnes jak som bola na velkej potrebe a dost sa tam potrapila.Este k tomu sme aj na navsteve a to ked vam furt dakto beha za dvermi,tak je to hruuza.Tak verim ze vsetko bude ok,hlavne nech uz je utorok a nech som na prehliadke zas u doktora

@katkabg to verím.. Ale hlavne myslí pozitívne. Všetko je v poriadku 🤞 v utorok držím palce a napíš ako si dopadla. Posielam objatie 😉