icon

Šplechnutie vriacej polievky na brucho v tehotenstve

ivakat248
12. feb 2022

Ahojte, prelievala som este vriaci vyvar do druheho hrnca a splechlo mi ta vriaca polievka na brucho. Som v 15tyzdni tejotenstva. Hned som si to pretrela handricku so studenou vodou. Je to ok? Nevadi to?

pribinak
•
12. feb 2022

@ivakat248 nie, je to ok. Daj si fenistil gél. Neboj bábätku sa nič nestane

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivakat248
autor
•
12. feb 2022

@viestta dakujem za upokojenie.

medeaa
•
12. feb 2022

@ivakat248 neboj, babatku nic nebude. Aj ked to muselo byt neprijemne, brrr... Pre babo je nebezpecny skor nejaky horuci wellness 😄. Cize keby si celkovo bola prehriata a nie na kusku koze na brusku 🙂.

ankare
•
12. feb 2022

@ivakat248 neboj, babu sa nič nestalo. Držím palce!

nikha2809
•
12. feb 2022

Ja som sa pri oboch tehotenstvach obarila.Pri prvom nohu pri druhom brucho ale tak že som musela chodiť na chirurgiu s tým.Obe deti sú ok,takže sa nemusíš báť.

fadama
•
12. feb 2022

moja mama sa popalila na zehlicke na ruke a ja mam fľak na chrbte 😅😅

vilma7
•
12. feb 2022

Moja sa udrela do okna a tiež mám fľaky na polovici tela (brucho a chrbát) ale predpokladám že už bola vo vyššom štádiu tehotenstva.

bubik6x
•
13. feb 2022

@ivakat248 bábätku sa nič nestane, mala som taku istú situáciu v 8 mesiaci tehotenstva, a čo sa týka teba ak je popalenina väčšia ako tvoja dlaň tak ísť na pohotovosť, pokiaľ nie tak ako pri každej popalenine miesto môžeš chladiť, pokiaľ máš pľuzgiere tak v žiadnom prípade nemastit, s ničím, dať na to gázu aby sa ti to neotieralo o oblečenie, a taktiež počas kúpeľa snaž sa to miesto nenamocit, bude to veľmi stipat

adriena30
•
14. feb 2022

@ivakat248 ja som sa taktiež popalila polievkou na brucho a syn ma fľak presne na rovnakom mieste