icon

Strach pred glukózovým testom

alzbeta12399
24. nov 2022

Ahojte som 24tt a pondelok idem na tehotenský test cukrovky .. mám panicky strach a rešpekt pred zvracaním aj keď som zvracala do 18tt stále bojím sa že mi príde strašne zle .. mate prosím niekto skúsenosti čo pomáha ?

Strana
z2
guiseppinka
25. nov 2022

@zooeynka tym, ze to nebola normalna tehu cukrovka, ale iba na hranici, tak len som si merala cukor a zapisovala
@zapalkazapalkova asi preto to je zatazovy test a je dolezity... Zeny tu nevedia ako funguje oplodnenie, co je ovulacia pomaly a ty si myslis, ze kazda vie ake su normalne hodnoty cukru a ako sa obsluhuje glukomer... A teda neviem kolko ludi ma doma bezne glukomer... Tehu cukrovka je problem pre dieta. Zena postupuje x nezmyselnych vysetreni a testov, ktore su total nepresne a akurat tak su dobre na nervy pre nu, ale toto nie... Lebo ved netreba...

zooeynka
25. nov 2022

@guiseppinka no ved na 99% ani netreba. Ako sme mohli evolucne pocas miliard rokov prist az do sucasnosti bez glukozoveho testu....trocha nadsazky, ale byt znova tehotna znova ten test odmietnem. Kazdy nech urobi ako to citi.

darkswan
25. nov 2022

@guiseppinka je to mnoho kriku pre nic, ten test sa zvladnut da, bez problemov…ja som napriklad vdaka nemu vcas zachytila problem s cukrom, kto nezazil nepochopi, urcite to vyznam ma

jana_eyre_2
25. nov 2022

A máš nejaký problém so sladkým? Lebo ja som si kazdy glukozovy test užila že aká sladkosť 😅 vôbec mi zle neprišlo a to mi pri najmladšom bolo výrazne zle do 7mesiaca..

alzbeta12399
autor
26. nov 2022

@jana_eyre_2 mala som pred tehotenstvom nezjedla som ani keksik ako bol rok dlhy teraz bez sladkého neviem žiť 🤣🥰

Strana
z2