Stres a choroby v tehotenstve
Ahojte, pomalicky sa mi blizi termin porodu a neustale mi napadaju vselijake hrozostrasne scenare. Ide o to ze mam cele tehotenstvo rozne problemy. Choroby sa na mna lepia radost od zaciatku, brala som kvoli tomu plno liekov, herpesy mam kazde 3 tyzdne, obrovsky stres kvoli hadkam doma s rodinou, tehu cukrovka. A tak neustale myslim ake asi nasledky to bude mat pre nase babatko. Mam obrovsky strach ze z tolkeho stresu a komolikacii bude mat nejakw problemy, neurologicke alebo bude nejak inak poznaceny 😕 mali ste niekto podobne tehotesntvo plne chorob a stressu/nervov ?
Ja som mala rizikové, stresové, hospitalizovaná v polovici, kde zastavovali pôrod, choroby každú chvíľu a stres v rodine na rozdávanie. Ten som pociťovala v tehotenstve veľmi v bruchu, malý hneď kopal, skákal, bolelo ma brucho, stačil len náznak stresu a on bol ako nejaký detektor.
Nie, malého to absolútne nepoznačilo. Bol celkom kľudné, pohodové bábo a na dva roky je fyzicky a hlavne intelektuálne veľmi popredu, šikovný, imunita akoby ani môj nebol 😁 zbytočne sa nestrachuj a držím palce, nech všetko dobre dopadne 🖤
Nemaj stres, viem, že sa to ľahko hovorí, ale nerobí to dobre bábätku.Neboj sa všetko dobre dopadne a bábätko bude zdravé. Tiež som bola často v tehotenstve chorá aj 3x antibiotiká brala. A všetko dobre dopadlo .Viem aké je to stresujúce pre Teba. Ale musíš sa ukľudniť a veriť, že všetko bude v poriadku. Držím palce.

Ja som také tehotenstvo mala ba aj horšie a chlapec dnes 8 mesačný nijak ho to nepoznacilo a u nás boli hádky kriky nespavosť dokonca som nejedavala poriadne no hrozne a všetko je v poriadku a ak máš stres s pôrodu a tak neboj sa dá sa to vydržať nie je to až také zle jak to vyzerá 😊