Stres z priberania pred pôrodom
Ahojte ,
Som tehotná už o týždeň mám termín. Doktor mi kázal pribrať 12 kíl za cele tehotenstvo. Pribrala som 18 🥹 aktuálne vážim 81kil.. vážila som 63.. mám stres lebo minule mi vynadal
To už zvládneš. Inak ja som vazila na začiatku 50 kg a tiež mi dr odporučil pribrať do 13 kg... Keď máš termín o týždeň, už nerieš reči lekára.
Ja som pribrala viac a mesiac po porode som mala o 4 kg viac ako pred tehotenstvom … neviem preco Ti vynadal … zadrziavas viac vody atd …. Je rozdiel tiez mat 150 cm a 180 … moja lekarka len davala viac pozor a skonstatovala, ze budem musiet mozno viac cvicit. Ked sme sa videli po … odporucila mi trochu viac jest … predtym som chodila k inej takze ma nevidela v normalnom stave. Vymen lekara … nema ta co stresovat a Nadavat
doktor je zlaty... mala som 60 a rodila som 78-80... a? do piateho mesiaca som pribrala 5 kg... potom viac.. a znova sa pytam a? su zeny, ktore pribrali aj 40 kg... doktor nech sa stara o vahu svojej zeny, nie o tvoju... nema ti co vynadat... moja kmotra otehotnela 40 kilova a v prvom mesiace pribrala 8 kg... rodila tazsia ako ja s mojou vahou... a ? ved kazda zena je ina, kazda ma ine brucho, kazda inu vahu dietata, kazda inak priberie...
doktorovi by som slusne povedala, ze tento prirastok na vahe je sice mierne nad "normu", ale taketo odporucania nema davat ziaden lekar... este som nepocula, aby lekar stanovil, kolko mam pribrat...
Ďakujem baby ❤️.
No teraz som ešte vo väčšom strese pretože mám niečo zle v moči nejaké krvinky a opuchy že musí ísť čím skôr von
Drzim palce! Bude to dobre! Aj mne vyvolávali porod kvoli zlemu tlaku. Prajem lahky porod
Jesus a to je lekar, ci modelingova agentura? Takeho lekara by som nechcela. Ako ked si nezrala 9 mes mekac a kila cokolady, tak co mas robit. Ja som tiez nabrala viac ako 12 kg, potom to svihlo dole
@nikushka8 ďakujem pekne ❤️
To čo je za doktora? To som ešte nepočula, aby nadával tehotnej. A už vôbec nie za to, že pribrala/nepribrala dosť.
Podla mňa to ani nejde veľmi ovplyvniť. Pri prvom mi nič nechutilo, jedla som málo, žiadne sladkosti a pribrala som 14kg. Pri druhom som jedla vkuse, stále som bola hladná a pribrala tiež 14kg.
Nadavat? Alebo len vytkol?
Mne tiez povedal ze nie je ok vysoka vaha.
Na zaciatku ze tak 13-15kg. Pribrala som 13-15-15-13 😂😂😂 ako na povel. Ale tak mne bolo aj zle. Ak by som jedla normalne istotne by som pribrala viac. A hlavne pri konci som naberala. Tiez raz medzi poradniu cca 2-3kg. To vtedy ze co taka vaha? Reku no konecne som sa aj najedla. Tak preto.
Tiez raz mi vyskocil cukor v moci. Ze co teda?
A ja ze noool dala som si banan a jogurt... a uz bol okej. Proste len hladal dovod ze preco...ci je nejaky peoblem ktory treba akurne riesit.... nie vycitku...
Môj Dr. absolútne neriešil, koľko som priberala. Pribrala som 12. Sestra pribrala 25 a raz 27 a absolútne ju neriešil Dr. Nemala predsa 100 kíl. Ako keby tehotná mohla toto ovplyvniť, ak sa vyslovene nepreziera.
Hej keby sa to tak dá ovplyvniť 🙈 sa čudujem ze toto doktori nevedia...
Pribrala som 30kg. A to som do 36tt cvičila vo fitku. A aj tak som pribrala. A nie, neprejedala som sa.
Boze, co mas 15? Ak bude mat tupe reci, otvor usta.

? Vynadaj ty jemu a po pôrode ho vymeň.