Sú bolesti v podbrušku v 19 týždni normálne?

simi906
13. dec 2012

Ahojte. Chcem sa spýtať či sú bolesti v podbrušku normálne. Teda aj doktor mi povedal, že to sposobujú sťahy , alebo samotný rast maternice. Avašak ja cítim až taký tlak,pichanie. Ked sedím na stoličke a chcem sa zdvihnúť tak ma tam bolí. A tak isto aj ked sa zohnem, alebo prikrčím.... Neviem to teda rozoznať či to nie je zlé znamenie náhodou. Je to taký pocit ako keby som tlačila na bábätko. Na kontrolu mám ísť až budúci týždeň v piatok

zuzi0911
13. dec 2012

Pre istotu mozes zajst aj na pohotovost.nemusi to nic znamenat ale aj moze.ked je to len pri cinnost zvacsa je to tlakom babatka ale ja by som zasla.

enigma7
14. dec 2012

simi906
Moja klud nic to nieje mala som to iste tiez bolesti a pocit na menzes ale to len tvoja maternica sa prisposobujr tomu vsetkemu. Ked babo rastie tak aj maternica sa musi prisposobit a to je to preco ta to boli... ;) to prejde ale urcite inf. Svojho doktora

zuzi0911
Presne tak ;)

andrejka1978
16. dec 2012

malo by to byt OK, len rastom maternice a prisposobovanim sa babatku. ale ak sa citis zle a pre pokoj duse nic nedas, ked pojdes na pohotovost a spravia ti vysetrenie a sono. potom mozes byt kludna. vela zavisi od psychickeho stavu. ked budes vediet, ze to je normalne a nic ti nehrozi aj sa ti s tym bude lahsie vyrovnavat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre