Sú otrasy v tehotenstve nebezpečné pre bábätko?
Dobrý deň , možno blbá otázka ale potrebujem sa trošku ukľudniť , včera sme sa potrebovali dostať k chate no šli sme po totálne rozbitej lesnej ceste bolo to naozaj strašne , môžu nejak tieto otrasy ublížiť babu ? Som prvorodička čiže sa bojím všetkého, som v 5 mesiaci a cca 20 min sme takto šli tam a naspäť keď som už vedela že som bližšie domova som to vzdala a šla pešo, ďakujem za odpoveď
Ahoj, neboj sa, ja som celé tehotenstvá (2) si odsedela v aute (práca, žiadna šetrná jazda) a obe deti sú v poriadku.
Ale prosím ťa, na štvorkolke som behala s mužom :D Pokiaľ ti nič nie je, nekrvácaš tak nič sa nedeje.
Nie naozaj nemozu, fakt sa zbytocne stresujes 🙂
Nie,dieťa je v maternici veľmi dobre chránené tvojou brušnou stenou,tukom a zároveň ho obklopuje aj plodová voda,ktorá pohlcuje bežné otrasy Príroda to zariadila takto,čiže pokiaľ neutrpis naozaj nejaky nebezpečny pád,či úder priamo do brucha,tak skutočne sa dieťaťu nemôže nič stať
Nie, babo je vo vode, cize je to iba zabava pre to dieta.

Prestan sa bat vsetkeho! Toto je chore.
Zeny v tehotenstve cvicia, ziju aktivne, jazdia na bycikloch, plavaju, hopsaju na fitloptach. Vazne si myslis ze to babtku ublizi? Ak ano tak si...