icon

Sú takéto bolesti v prvom trimestri v poriadku?

Včera o 12:29

Ahojte,
som tehotna siestykrat (z toho tretie tehotenstvo bohuzial skoncilo v 5-6 tt spontannym potratom), aktualne v 8 tt. a viacmenej takmer od uplneho zaciatku mavam pocas celeho dna s roznou intenzitou akoby menstruacne bolesti. Na prvu kontrolu mam ist az o tyzden, tak mam trochu stresy, lebo pri predchadzajucich tehotenstvach neboli tie bolesti taketo intezivne. Viem, ze kazdym dalsim tehotenstvom sa zintenzivnuju bolesti pri stahovani maternice po porode, tak uvazujem, ci to nefunguje aj naopak, ze sa zintenzivnuju aj bolesti pri roztahovani maternice, obzvlast na zaciatku tehotenstva? Po prvom ani druhom porode som necitila stahovanie maternice snad vobec, po tretom trochu a po stvrtom teda riadne, akoby kontrakcie, trvajuce v roznom case aj 5 dni. Ak mate tiez za sebou 4 a viac porodov, nemate prosim s tymto skusenosti???? Inak nekrvacam, nespinim. Len sa obavam, ci to nesignalizuje nejaky problem ako napr. mimomaternicove tehotenstvo alebo podobne. Dakujem pekne za skusenosti 🙏🏻

anonym_4937af
Včera o 12:43

4 tehu ale žiadne bolesti ako píšeš.

anonym_9219e8
Včera o 13:10

Tažko povedať , najlepšie smer lekár - ja som takéto bolesti mala - rozťahovala sa maternica proste to tam pracuje