icon

Svrbenie tela v ranom štádiu tehotenstva: Skúsenosti a príčiny

dadka1997
27. nov 2023

Pekny večer. Od kedy som zistila, že som tehotna, tak ma akosi začalo svrbieť telo. Strašne ma svrbia dlane prsty a chodidlá... na nete som čítala, že je to hormónmi,.. mali ste niečo posobne ?? Vďaka.

majkamasar
•
27. nov 2023

@dadka1997 ja cele tehotenstvo posledny mesiac som sa skoro doškriabala.

anavixy
•
27. nov 2023

Hormony alebo pecen, spomen gynekologovi, uvidis podla hodnot pri odberoch krvi.

domiklik
•
27. nov 2023

@dadka1997 dlane, prsty, chodidlá, to je jasná pečeň... Žltý moc nemáš? Zvykne byt aj malo železa a bielkovina v moci... Zajtra volaj gynekológovi, je potrebný krvný obraz a rovno aj moc si zober 👌

dadka1997
autor
•
28. nov 2023

@domiklik mám žltý moč, .. no budem volat doktorovi ... a co to moze byt s pečeňou? Moze to ohrozit babatko ?

lentilka46
•
28. nov 2023

Mna cele tejotenstvo nenormalne svrbel chrbat, muz ma kazdy den skrabal, co sa to nedalo vydrzat

elmivelmi
•
28. nov 2023

@dadka1997 no nie je to sranda ak je to pecen.To mudis byt sledovana u dr .Radsej chod cim skor k dr nech tu pecen vylucu.

domiklik
•
28. nov 2023

@dadka1997 dávajú sa lieky na pečeň a si viac sledovaná, samozrejme setriqca dieta a tak... Neboj sa

janulienka78
•
28. nov 2023

@dadka1997 ja som to mala mesiac pred termínom. Boli to zlé pečeňové testy, lebo bábo tlačilo na pečeň. Bola som preto hospitalizovaná a mala som iba šetriacu stravu

vierus08
•
28. nov 2023

Ja som to presne mala. A veľmi som sa bála. Bolo to niekedy na začiatku 2trimestra. Brali mi aj krv ale všetko bolo v poriadku. Poslali ma aj na kožné ale nič nezistili. Zmizlo mi to samé po 2-3 týždňov ale niekedy som myslela že sa zbláznim. Mna svrbel najviac chrbát. Čiže fakt to môžu byt hormóny na ktoré si zvyknes.