icon

Tabletky proti nevoľnosti pri cestovaní

chirmed
24. jún 2023

Som v 8 tyzdni, mozem tabletky proti nevolnosti pri cestovani? Letime na dovcu a musim ich zobrat 🙏

nevenka
24. jún 2023

@chirmed myslis Kinedryl? Ten sa nesmie. Mozes sa opytat dr., ci nie je nieco ine.

suzitok
24. jún 2023

Mne lekár predpísal Torecan, ale nepomohol absolútne, skús sa naň spýtať

x_mery_x
24. jún 2023

My zajtra letime som v 11 a kupila som dake coculine ci nieco take tu raz odporucali

chirmed
autor
24. jún 2023

Zijem v UK, tu maju ine lieky, budem sa pytat v lekarni teda, chcela som vediet ci mate skusenosti a sa ci nieco mozme

chirmed
autor
24. jún 2023

@x_mery_x to je vhodne pre tehulky? Super pozriem ci to tu maju ☺️

sisaka
24. jún 2023

@chirmed vojdi do lekárne a lekárnik ti na 100% poradi bezpečné lieky. Je to rýchlejšie a hlavne bezpečnejšie ako sa pýtať žien na fóre a ešte k tomu v inej krajine.

chirmed
autor
24. jún 2023

@sisaka mozem sa pytat z akej krajiny chcem, co utocis? Zaujima ma co ine zeny uzivali.

stannkal
24. jún 2023

@chirmed áno sú také co sú bezpečné keďže niektoré takéto lieky sa pouzivaju aj proti tehotenskej nevoľnosti. Ja som mala agyrax, určite sú aj iné.

yeneffer22
24. jún 2023

@chirmed tie cocculine boli pre mňa zázrak 😄 aj keď teda ja som ich nebrala pri cestovaní ale celkovo na nevoľnosti. Nemusia sa zapijat iba sa cmulaju a môžeš ich fakt vo celkom množstve.

jaja20
24. jún 2023

Ja odporúčam Aviomarin. Je dobrý na cestovanie autom, lietadlom aj loďou.

gondyo
24. jún 2023

Cocculine

sisaka
24. jún 2023

@chirmed však píšeš, že žiješ v UK, je úplne irelevantné, ake lieky sú na to na Slovensku. Na každom rohu máš lekáreň, vojdem dnu spýtam sa, kúpim a idem domov. “Problém” vyriešený maximálne do pól hodiny v závislosti od vzdialenosti lekárne od domu. Trvalo 7 minút, kym si dostala typ na liek, aj to na predpis, ja mam lekáreň 3 minuty autom od domu, už by som bola aj nazad a aj s vhodným liekom

chirmed
autor
24. jún 2023

@sisaka ty si aka nervozna? Haha