Tachykardia plodu - usg Košice

nalarla
30. okt 2019

Ahojte, dnes na poradni mi moja lekárka povedala, že maličká ma v brušku akýsi problém. Veľmi rýchlo jej bilo srdiečko a tak mi vypísala výmenný lístok na kontrolné USG vyšetrenie s podozrením na tachykardiu plodu. Som z Košíc, všetky USG som absolvovala v Myslave a vtedy bolo všetko v poriadku. Podľa lekárky je najlepšie centrum, kde malú vyšetria poriadne a povedia mi čo s ňou je, v Martine. Som teraz ustráchaná, neinformovaná a neviem čo robiť. Stretli ste s tým niekto?
Neviete či mi takéto kontrolné USG vyšetrenie nespravia aj v Košiciach? Ak áno, neviete kde? Nemôžem si dovoliť cestu do Martina...
Ďakujem za všetky odpovede.

willino1
30. okt 2019

doktorka má pravdu... najlepšie centrum je v Martine... Grochal sa špecializuje na poruchy srdca ... ak by sa ti dalo, odporúčam vyšetrenie u neho... ZP to neprepláca... pokiaľ ale nájde on nejaký problém, tak neberie peniaze za vyšetrenie... a na základe výsledku sona a závažnosti srdcovej poruchy sa potom dá naplánovať aj forma pôrodu, prípadne aj miesto pôrodu pokiaľ by bola potrebná operácia v meste, kde by dieťatko mohli aj hneď operovať... a je odbúrané riziko presunu dieťaťa ... prirodzene nikto ťa k nijakému vyšetreniu kdekoľvek nebude nútiť... záleži len na tvojom rozhodnutí...

martina1201
30. okt 2019

Ahoj, Grochal sa špecializuje na srdce a je precízny, komunikácia s ním je suprová, je to fakt super odborník, ja som operovaná na srdce a s oboma deťúrencami sme boli u neho na vyšetrení a to bývam od Martina dosť ďaleko, a mala som aj bližšie také možnosti, ale išla som napriek tomu k nemu. Pozrel všetko, porozprával a skontroloval aj výmenu krvi v sdrci a či je chlopňa dvoj- alebo trojcípa.

pininka1
30. okt 2019

Ka by som išla ešte jednoznačne za Dankovcikom v Košiciach, a ak to potvrdí tak potom určite Grochal.

martinka13
30. okt 2019

Určite Martin Mudr. Grochal. Držím palce.

zuzula507
25. jan 2022

@nalarla neviem vam sice poradit ale zaujimalo by ma v ktorom ste tyzdni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre