Tachykardia v tehotenstve
Ahojte ,je tu mamička co ma počas tehotenstva tiež problémy so srdiečkom? Vysoké tepy nad 200 a extrasystoly..začalo mi to 28.decembra..v januári a znova vo februári som ležala v KE vo Vusch,nič mi nezabralo.. primárka ma pripravovala že ak nič nezaberie budu musieť vybrať malú aby mi urobili ablaciu..nakoniec niečo zabralo, bola som vkuse monitorovana,ležala som tam týždeň. tepy mi chvalabohu znížili na 55-60 ..no aj tak cítim trosku strach neviem byt celkom pokojná a každý deň myslím nato ci bude dobre .
@mtn112233 ja mam ísť na cisársky do KE. Ja by som už volala do vusch ak by sa mi znova tak zvykol. Viem ze to je v tehotenstve ešte normálne do 130 ale aj tak.mne hneď vyskočil nad 200 a už som to veľmi ani necítila..predtým som brala len corvitol na extrasystoly ale tiež som hneď vysadila.. prvý krát som nevedela co sa deje volala som záchranku ekg namerali 264..hotová som bola co sa deje ale mala som hrozne obdobie .. viem ze aj psychika veľa robí ale hneď spanikarim 😔

@miya9389 ja mam tachykardiu už dlho, brala som concor ale keď som otehotnela musela som ho vysadiť.. zatiaľ to zvládam na tepe 130 ale aj to keď dr vidi na poradni moc sa jej to nepáči.. tiež sa bojim ako zvladnem pôrod ale pri prvom som problém chvalabohu nemala tak dufam že to bude tak aj teraz