Tažka obezita a tehotenstvo

marika1918
14. okt 2023

Ahoj baby, mňa by veľmi zaujímalo či je tu nejaká mamička ktorá ma to kilečko naviše a v pohode si prešla tehotenstvom aj pôrodom. Som tehotná druhý krát, pri prvom dieťati som tiež mala kilá navyše, v 9mesiaci som vážila 112 kíl ale teraz som pribrala cca 15 kíl proste je to veľa a ja sa bojím že nastanú komplikácie.. a tak dúfam že to nejaká mamička mala podobne a v pohode si prešla tehotenstvom

pimpa12
14. okt 2023

@marika1918 áno, ja. Pri oboch deťoch. Obe sú zdravé. Ale myslím, že netreba hovoriť, že to nie je ani zdravé ani v poriadku.

hederamonstera
14. okt 2023

Ako si vysoka?

marika1918
autor
14. okt 2023

@hederamonstera malo 168

palomablanca
15. okt 2023

@marika1918 aj ja sa hlásim...kľudne napíš ss keď budeš na niečo zvedavá.. úplne v pohode to nebolo ale chvalabohu mam 2 zdravé deti.

natalienka12
15. okt 2023

@marika1918 A kolko teraz vazis? Komplikacie isto su, minimalne vo vyssich stadiach ale netreba o nich hovorit, aby si si nieco neprivodila. Teraz si hlavne uvedom, ze nemusis jest za dvoch, ani za piatich, jedavaj zdravu a nutricne vyvazenu stravu a snaz sa minimalne do toho 20tt vobec nepriberat. Uz ked si sa spustila pred otehotnenim, teraz sa snaz jest zdravo, nechudnut ale ani uz nepriberaj. Ak toto dodrzis a nemas uz teraz ine komplikacie, urcite bude tvoje tehotenstvo v pohode a dieta zdrave.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre