icon

Tehotenská nevoľnosť

siska012
7. máj 2025

Ahojte , cca v polovici 6 týždňa mi začali nevoľnosti , také že som zvracala 4 dni vkuse , potom som šla k dr a dala mi xonvea tabletky a prešlo to ...teraz zas však už od soboty zvraciam zase ale je to hlavne kvôli zahe , už ma pali tak že ledva prehltam , úplne ma bolí hrudník až po krk a samozrejme jedlo ide von ...ešte ako tak raňajky vo mne ostanú ale poobede a navečer je to najhoršie . Kúpila som si dnes v lekárni tabletky na cmulanie tak uvidím či sa niečo zlepší , ale máte ešte nejaké triky ? Lebo ja už som zúfalá , celé dni len ležím , nič nevládzem , schudla som 7kg , už to chcem mať celé za sebou 😩

deti95060810
7. máj 2025

zavolaj gyn .že máš veľké nevolnosti
niektoré maminky končia v nemocnici na infuz.

kiki68
7. máj 2025

Skus si dat napisat infuzky a kazdy den takto aspon 2 tyzdne, to vie dost pomoct.

siska012
autor
7. máj 2025
@deti95060810

zavolaj gyn .že máš veľké nevolnosti
niektoré maminky končia v nemocnici na infuz.

@deti95060810 no keď tak môžem až v piatok , ak mi bude zajtra stále zle , asi pôjdem na pohotovosť

minesasubu
7. máj 2025

mne bolo cca 6-7tyzdnov zle vracanie niekolko krát za deň schudla som skoro 10kg (samozrejme v 2.trimestri sa mi kilá vratili ) ale zaha ma nepalila
ale baby v našej skupine odporúčali rennie, horčicu, mlieko, mandle treba poskúsať čo zaberie

maury
14. máj 2025

Ja sa pripájam. Nevoľnosťami som si prešla skoro celým tehotenstvom. Xonvea mi časom prestala zaberať. Máte skúsenosť s nimi na konci 2.trimestra a v 3.trimestri. nevoľnosti, zvracanie, neskutočne pálenie záhy, ktoré neprechádza? Čo vám pomáhalo.