Tehotenská nevoľnosť
Ahojte , cca v polovici 6 týždňa mi začali nevoľnosti , také že som zvracala 4 dni vkuse , potom som šla k dr a dala mi xonvea tabletky a prešlo to ...teraz zas však už od soboty zvraciam zase ale je to hlavne kvôli zahe , už ma pali tak že ledva prehltam , úplne ma bolí hrudník až po krk a samozrejme jedlo ide von ...ešte ako tak raňajky vo mne ostanú ale poobede a navečer je to najhoršie . Kúpila som si dnes v lekárni tabletky na cmulanie tak uvidím či sa niečo zlepší , ale máte ešte nejaké triky ? Lebo ja už som zúfalá , celé dni len ležím , nič nevládzem , schudla som 7kg , už to chcem mať celé za sebou 😩
Skus si dat napisat infuzky a kazdy den takto aspon 2 tyzdne, to vie dost pomoct.
zavolaj gyn .že máš veľké nevolnosti
niektoré maminky končia v nemocnici na infuz.
@deti95060810 no keď tak môžem až v piatok , ak mi bude zajtra stále zle , asi pôjdem na pohotovosť
mne bolo cca 6-7tyzdnov zle vracanie niekolko krát za deň schudla som skoro 10kg (samozrejme v 2.trimestri sa mi kilá vratili ) ale zaha ma nepalila
ale baby v našej skupine odporúčali rennie, horčicu, mlieko, mandle treba poskúsať čo zaberie
Ja sa pripájam. Nevoľnosťami som si prešla skoro celým tehotenstvom. Xonvea mi časom prestala zaberať. Máte skúsenosť s nimi na konci 2.trimestra a v 3.trimestri. nevoľnosti, zvracanie, neskutočne pálenie záhy, ktoré neprechádza? Čo vám pomáhalo.

zavolaj gyn .že máš veľké nevolnosti
niektoré maminky končia v nemocnici na infuz.