Tehotenské depresie v prvom trimestri
Ahojte , o bábätko sme sa dlhšie snažili . Otehotnela som. Som len na začiatku 7tt ale posledné dni neviem ci je to normálne mám ako keby tehotenské depresie 😢plačem stále cítim úzkosti a mám pocit že už ani to bábätko nechcem . Neviem prečo to mávam. Mávala to niekto z vás? Zlepšilo sa to? Čo vám pomohlo? Z doktorkou som sa o tom rozprávala nasadila mi Sedativa-volnopredajne ale nepomáhajú
Ano to sa časom zlepší. Je to na mozog priveľa hormónov
@kikusenka1 podľa mňa je to normálne že plačem ale to že mám pocit že to bábätko nechcem? 🥲
mávala som to.. presne toto. napíš mi keď tak správu
Mala som to dva týždne. A revala som ešte viac preto, lebo som mala výčitky, že prečo vlastne revem😁 hrozne obdobie ale prejde to. Ak nie, vyhľadaj pomoc
@kikusenka1 podľa mňa je to normálne že plačem ale to že mám pocit že to bábätko nechcem? 🥲
@lucialucka456 to nie sú depresie ale hormóny
@lucialucka456 Si vedena ako psychiatricka pacientka?
Je to cisto pretlak hormonov, depresia pochybujem, to je dlhodoby proces... je to zahul aj na kona, unava do toho, nevolnosti... vsetko to rotovanie v hlave, co ta za zmeny cakaju... druhy trimester je uz vyrazne lepsi a ked zacne babo kopkat, bude uz dobre...
@lucialucka456 ano mala som to, prvy trimester len plac a depresia nastastie to v druhom ustupilo a uz bolo dobre🙂

Ano to sa časom zlepší. Je to na mozog priveľa hormónov