icon

Tehotenské depresie v prvom trimestri

lucialucka456
27. máj 2025

Ahojte , o bábätko sme sa dlhšie snažili . Otehotnela som. Som len na začiatku 7tt ale posledné dni neviem ci je to normálne mám ako keby tehotenské depresie 😢plačem stále cítim úzkosti a mám pocit že už ani to bábätko nechcem . Neviem prečo to mávam. Mávala to niekto z vás? Zlepšilo sa to? Čo vám pomohlo? Z doktorkou som sa o tom rozprávala nasadila mi Sedativa-volnopredajne ale nepomáhajú

kikusenka1
27. máj 2025

Ano to sa časom zlepší. Je to na mozog priveľa hormónov

lucialucka456
autor
27. máj 2025
@kikusenka1

Ano to sa časom zlepší. Je to na mozog priveľa hormónov

@kikusenka1 podľa mňa je to normálne že plačem ale to že mám pocit že to bábätko nechcem? 🥲

hanicka1995
27. máj 2025

mávala som to.. presne toto. napíš mi keď tak správu

lucia13022023
27. máj 2025

Mala som to dva týždne. A revala som ešte viac preto, lebo som mala výčitky, že prečo vlastne revem😁 hrozne obdobie ale prejde to. Ak nie, vyhľadaj pomoc

stellarstar
27. máj 2025
@lucialucka456

@kikusenka1 podľa mňa je to normálne že plačem ale to že mám pocit že to bábätko nechcem? 🥲

@lucialucka456 to nie sú depresie ale hormóny

zmrzlinka2021
27. máj 2025
@lucialucka456

@lucialucka456 Si vedena ako psychiatricka pacientka?

anjelicek26
27. máj 2025

Je to cisto pretlak hormonov, depresia pochybujem, to je dlhodoby proces... je to zahul aj na kona, unava do toho, nevolnosti... vsetko to rotovanie v hlave, co ta za zmeny cakaju... druhy trimester je uz vyrazne lepsi a ked zacne babo kopkat, bude uz dobre...

adka897
27. máj 2025

@lucialucka456 ano mala som to, prvy trimester len plac a depresia nastastie to v druhom ustupilo a uz bolo dobre🙂