Tehotenstvo a uzliny v slabinách
Ahooojte máte skusenosť so zvačšenými uzliami v ingiunách ? to su slabiny medzi nohami... má to nejaký vplyv ?že to bude rasť viac alebo čo ?
@petrah9 ahoj,ja som v 7tt a tiez som si nahmatala "zdureninu"na lavej strane ako su slabiny resp by to mohol byt aj vajecnik taky poriadne zdureny.Zlakla som sa,predtym som to urcite nemala.Dr ma odbila,ze to je normalne,ze to su zvacsene uzliny pocas tehu.
A ako si si dala testovat tu boreliozu?Myslis,ze zvacsene uzliny uzliny s tym maju suvis?
@zuzuzu30 uzliny zdurene su znakom nejakeho zapalu,moze byt aj lokalny,napr.pri holení ze ti tam chlp vrastie ,zapali sa a uzliny vybehnu. ale moze ist o mononukleozu,boreliozu,toxoplazmu,alebo aj o nic. v tehu ti ale budu robit serologicke vysetrenie,takze ti na to pridu vcas.testy na boreliozu?lebo som mala subor priznakov ,ktore sedeli na nu,preliecili ma antibiotikami a z dalsich testov zistili,ze som ju ani nemala,len mam v tele protilatky

@petrah9 uzliny si normalne nahmatas,ak si chuda...ja si nahmatam aj na slabinach