Tehotenstvo po potrate: Ako prekonať obavy?
Ahojte. Začiatkom roka som prekonala potrat - teraz som znovu tehotná, 9tt. Neustále mám však obavy či je všetko v poriadku, či bábätku stále bije srdiečko a podobne.. Spôsobil to vo mne ten potrat - bol to potrat hneď na začiatku v 6tt, srdiečko sme vtedy nestihli ani vidieť. Teraz sme srdiečko už videli, všetko vyzeralo byť v poriadku. Ale ten čas medzi kontrolami mi príde nekonečný a hrozne sa vtedy obávam.. Nie neustále, ale proste občas prídu tie myšlienky či je všetko ok.. Objednala som si na doporučenie lekárky angelsounds na počúvanie srdiečka, gynekologička mi to poradila že keď si raz za čas na pár sekúnd vypočujem že srdiečko bije tak budem určite kľudnejšia, tak dúfam že to pomôže.. Mali ste to tiež takto s obavami v tehotenstve po potrate? čo vám na to pomohlo? Ďakujem.
No nechcem klamať , ale tuším okolo 9tt . Aj to nie vždy som našla. Je veľmi ťažké na začiatku to srdiečko nájsť a niekedy som ešte viac panikarila, keď som ho nenasla. Stalo sa mi , že som sa z toho tak vystresovaná
, že som to skusila aj 3x za deň. Ale na začiatku je veľmi veľmi nízko a je tak malinké že môže byt ťažké ho nájsť
@mariac91 mne sa práve nepodarilo ho nájsť, ale na sone dnes krásne bilo, takže ešte skúsim počkať aspoň 1-2 týždne a potom skúsim znovu 🙂
ja som potratila 3x a pri prvom mi angelsound naozaj upokojil nervy 🙈 vsetko dobre dopadne... skus sa venovat psychicky vsetkemu moznemu len nie tehotenstvu...

@mariac91 kedy sa ti podarilo nájsť prvýkrát srdiečko s angelsound prosím? áno som veriaca, tiež sa modlím keď mám obavy.