icon

Tehotenstvo s cystou

marinko1988
8. aug 2025

Ahojte dnes som bola pri mojej gynekologické a Rím že mám bolesti pod bruškom a aj mi meškajú .... Mám polycisticke vaječníky ... Tak ja že je to normálne .... Ale zažila som šok ! Ste tehotná ale mám aj cystu je tu dajaka mamička čo zažila niečo podobné vadí ťa cysta ? Inak som už 7+2 a dokonca už aj srdiečko bije ❤️❤️❤️ niečo neuveriteľné pre mňa no uvidíme ... Mám obavy každé moje tehotenstvo skončilo potratom no tak neviem čo má teraz čaká ... Či sa môžem tešiť už 🙂

xena0
8. aug 2025

Mala som cystu a zároveň som otehotnela tiež, po pôrode a po kontrole počas tehotenstva sa cysta stratila... Záleží aj aká je veľká, nemusí byť problémom

kiki68
8. aug 2025

Ano ta cysta je normalna, mala by miznut. Mala som v oboch tehu a pozerali to rozni lekari. Zmizla pekne. To do 14 tt zmizne cca, mozno neskor. Gratulujem k tehu. Mne to dokonca onkogyn pozeral, potom moj, ten je profesor na uni, teraz to pozerali v poslednom tehu traja. Hodinu lustili ze co preco

marinko1988
autor
8. aug 2025
@xena0

Mala som cystu a zároveň som otehotnela tiež, po pôrode a po kontrole počas tehotenstva sa cysta stratila... Záleží aj aká je veľká, nemusí byť problémom

@xena0 no že má 4mm. Tak neviem či to je už veľká či ani nie ....

marinko1988
autor
8. aug 2025
@kiki68

Ano ta cysta je normalna, mala by miznut. Mala som v oboch tehu a pozerali to rozni lekari. Zmizla pekne. To do 14 tt zmizne cca, mozno neskor. Gratulujem k tehu. Mne to dokonca onkogyn pozeral, potom moj, ten je profesor na uni, teraz to pozerali v poslednom tehu traja. Hodinu lustili ze co preco

@kiki68 ďakujem.pekne no moc sa tešiť nechcem mám strach aby zase nebol potrat ...

diewcatqoo
8. aug 2025
@marinko1988

@marinko1988 mala som vacsiu cystu. V priebehu tehotenstva sa vstrebala.

marinko1988
autor
8. aug 2025
@diewcatqoo

@marinko1988 mala som vacsiu cystu. V priebehu tehotenstva sa vstrebala.

@diewcatqoo super to je dobrá správa 🙂

diewcatqoo
8. aug 2025
@marinko1988

@diewcatqoo super to je dobrá správa 🙂

@marinko1988 drzim palce 🙂

marinko1988
autor
8. aug 2025
@diewcatqoo

@marinko1988 drzim palce 🙂

@diewcatqoo ďakujem pekne

dettilv
8. aug 2025

@marinko1988 mala som a tiež zmizla👍držím palce

maryetta
8. aug 2025

Ja som mala. Neviem ci presne cysta alebo myom... mala 3x4cm. Cele tehotenstvo dr sledoval. Brala som progesteron celkom dlho. Vsetko ok.

dominima
9. aug 2025
@xena0

@xena0 aj ja som mala tento prípad

xena0
9. aug 2025
@marinko1988

@marinko1988 podľa mňa môže zmiznúť úplne v pohode.... Gratulujem k tehotenstvu 🙂 po pôrode by som riešila ďalej či tam ešte tá cysta je alebo nie...

kiki68
9. aug 2025
@marinko1988

@kiki68 ďakujem.pekne no moc sa tešiť nechcem mám strach aby zase nebol potrat ...

@marinko1988 moja bola v oboch pripadoch cca 4,5cm

kiki68
9. aug 2025

Mne povedali, ze islo o cystu zo zltkoveho vaku, ze to zivilo ten plod v zaciatku a je to ok. Ze by to malo aj zaniknut. Do 20tt nasadeny progesteron

marinko1988
autor
9. aug 2025
@kiki68

Mne povedali, ze islo o cystu zo zltkoveho vaku, ze to zivilo ten plod v zaciatku a je to ok. Ze by to malo aj zaniknut. Do 20tt nasadeny progesteron

@kiki68 mne dali dufaston tak dajaky sa volajú tie tabletky a ešte aj by som začala krvácať tak tabletky na zastavenie krvácania ....