Tehotenstvo s cystou
Ahojte dnes som bola pri mojej gynekologické a Rím že mám bolesti pod bruškom a aj mi meškajú .... Mám polycisticke vaječníky ... Tak ja že je to normálne .... Ale zažila som šok ! Ste tehotná ale mám aj cystu je tu dajaka mamička čo zažila niečo podobné vadí ťa cysta ? Inak som už 7+2 a dokonca už aj srdiečko bije ❤️❤️❤️ niečo neuveriteľné pre mňa no uvidíme ... Mám obavy každé moje tehotenstvo skončilo potratom no tak neviem čo má teraz čaká ... Či sa môžem tešiť už 🙂
Ano ta cysta je normalna, mala by miznut. Mala som v oboch tehu a pozerali to rozni lekari. Zmizla pekne. To do 14 tt zmizne cca, mozno neskor. Gratulujem k tehu. Mne to dokonca onkogyn pozeral, potom moj, ten je profesor na uni, teraz to pozerali v poslednom tehu traja. Hodinu lustili ze co preco
Mala som cystu a zároveň som otehotnela tiež, po pôrode a po kontrole počas tehotenstva sa cysta stratila... Záleží aj aká je veľká, nemusí byť problémom
@xena0 no že má 4mm. Tak neviem či to je už veľká či ani nie ....
Ano ta cysta je normalna, mala by miznut. Mala som v oboch tehu a pozerali to rozni lekari. Zmizla pekne. To do 14 tt zmizne cca, mozno neskor. Gratulujem k tehu. Mne to dokonca onkogyn pozeral, potom moj, ten je profesor na uni, teraz to pozerali v poslednom tehu traja. Hodinu lustili ze co preco
@kiki68 ďakujem.pekne no moc sa tešiť nechcem mám strach aby zase nebol potrat ...
@marinko1988 mala som vacsiu cystu. V priebehu tehotenstva sa vstrebala.
@marinko1988 mala som vacsiu cystu. V priebehu tehotenstva sa vstrebala.
@diewcatqoo super to je dobrá správa 🙂
@marinko1988 mala som a tiež zmizla👍držím palce
Ja som mala. Neviem ci presne cysta alebo myom... mala 3x4cm. Cele tehotenstvo dr sledoval. Brala som progesteron celkom dlho. Vsetko ok.
@marinko1988 podľa mňa môže zmiznúť úplne v pohode.... Gratulujem k tehotenstvu 🙂 po pôrode by som riešila ďalej či tam ešte tá cysta je alebo nie...
@kiki68 ďakujem.pekne no moc sa tešiť nechcem mám strach aby zase nebol potrat ...
@marinko1988 moja bola v oboch pripadoch cca 4,5cm
Mne povedali, ze islo o cystu zo zltkoveho vaku, ze to zivilo ten plod v zaciatku a je to ok. Ze by to malo aj zaniknut. Do 20tt nasadeny progesteron
Mne povedali, ze islo o cystu zo zltkoveho vaku, ze to zivilo ten plod v zaciatku a je to ok. Ze by to malo aj zaniknut. Do 20tt nasadeny progesteron
@kiki68 mne dali dufaston tak dajaky sa volajú tie tabletky a ešte aj by som začala krvácať tak tabletky na zastavenie krvácania ....

Mala som cystu a zároveň som otehotnela tiež, po pôrode a po kontrole počas tehotenstva sa cysta stratila... Záleží aj aká je veľká, nemusí byť problémom