Tehotenstvo, trápenie, bolesti, hnačky, viróza
Ahojte, píšem anonymne, pretože som okoliu ešte nevravela, že som tehotná. Som 10+1, mám bolesti brucha, žalúdok na vode (asi na oceáne, hrôza), bola som teraz tri dni v nemocnici s virózou, zvracala som a hnačkovala, nemohla som v sebe nič udržať. Po infúziách mi bolo lepšie, piatku na domov včera a od včera večera mi zase začalo byť zle. Neviem rozlíšiť, či ide stále o virózu alebo tehotenskú nevoľnosť. Je mi hrozne, fyzicky aj psychicky. Mám doma štvorročnú dcéru a nie som schopná sa o ňu starať. Manžel mal tiež túto virózu, iba zvracal dva dni. Už je ok a robí všetko preto, aby mi bolo lepšie, aby som nemala starosti, stará sa o malú, robí jedlo, všetko. Snaží sa má podporovať, ale asi si úplne nevie predstaviť, ako mi je, aj keď vidím, že sa tiež tým trocha trápi, že sa trápim.
Maminky ako ste to zvládali, keď vám bolo takto veľmi zle?
Psychicky som už vyčerpaná, telo mám v strese a neviem sa ukľudniť, čo všetko ešte zhoršuje. Nedá sa mi ani spať, aby som nič necítila. Toto tehotenstvo ma úplne vyčerpáva. Bojím sa čo bude ďalej, dokedy to bude všetko trvať.
@majlo1234 ďakujem, tiež mám presne tieto pocity. Hádam sa s ním len ja, on vie, že to nie som ja. Dcéra má vytáča len príde ku mne, milujem ich nad všetko na svete, ale proste teraz takmer až neznesiem keď sú pri mne. Trápi ma to. Virózu som mala potvrdenú aj v nemocnici, ale všetko bolo ok keď ma včera púšťali, už som nemala ani hnačky a zrazu dnes ráno zase, trpieť to už nezvládam a to si myslím, že mám dosť veľký prah bolesti. Som z toho vyčerpaná, ale utesujem sa že do dvoch týždňov to snáď už budem opäť ja v tom normálnom fungovaní a správaní 😩 držím nám palce aby sme to zvládli 👍
Ako ste dopadli?

Asi ste chytili nejaku crevnu virozu, daj si dietu, samozrejme mozes mat aj tehotenske nevolnosti, ale tie zvyknu prejst po prvom trimestri u vacsiny zien, tak len vydrzat asi. Som v podobnom tyzdni, od zaciatku mi sice zle nebolo, ale som nonstop chora(nachladena s kaslom a soplami) a unavena, akoby som robila v bani. Tiez cakam, ze to prejde, lebo nemam ano chut zit uz, s muzom sa lwn hadam, syn ma vytaca🥹😅no narocne obdobie. Tak ti drzim palce, nech ti je coskoro lepsie