Tehotná a neočkovaná
Baby dúfam niesom sama .Je tu niektora aj tehotna a neockovana proti covid19??
@mimka1402 vtedy, keď povedia pravdu. Ked priznaju NU po vakcinácach a nie len ze to vakcina neeeee. Ked začnú hovoriť pravdu, lebo je rozdiel zomrieť na kovid a s kovidom. Ked prestanú sikanovat nezaockovanych zdravých ľudí na úkor očkovaných a chorých...
Ja kovid v žiadnom prípade nezlahcujem ale chcem sama rozhodnut o svojom zdravi a o svojom tele. A tiež o svojich deťoch. Nie v zaujme iných, ale v mojom zaujme.
Ked je to taka pliaga, tak co ľudia stále cestuju a nesedia doma na riti? Jaj, vsak mame neúčinné vakcínu, zabudla som. A to je sloboda.
ja neviem ci necitate s porozumenim alebo ja nechapem, napisala som vlastny nazor autorke a sama som napisala že nie som ziadny antivaxer a ckovanie podporujem pre starych ludi s oslabenou imunitou aleo chorych onkologickych a podobne, ale pytala sa na nazor tehotnej a ja neviem ja sm napisala len že asi sa nechcem vystavovat ockovacej latke v tehotenstve ked sami nevieme co t moze urobit neskor kedze tato MRNA vakcina sa aplikuje prvy krat na LUDI !!! t ste si už neprecitali ? sami vedci ani nikto nevie ake to bude mat nasledky dufam že ziadne ale jednoducho to nevedia, tak sto aj ako ockovat eti a akoze naco preboha ? deti si vedia s covidom poradit lavou zadnou a už ked ockovat tak tou vakcinou ktora ma prist od januara novomaxom a nie mrna , a to kolko je ludi v nemocnici viem svoje kedze mam lekarov a sestri medzi priatelmi a dokonca robia na covidovom oddeleni , som za ockovanie za povinne pre ludi d 55 rokov a pre chorych
a ano na slovensku mame 3 umrtia na vakcinu trosku smiesne nie ? :D kedze v cesku maju vyse 100 my sme nejaka zazracna krajina naozaj to slovensko :D
ja tu rozhodnutie nikho nespochybnuje som za ockovanie aspon nieco chranenie aj ked len na 4 mesiace ale vzdy lepsie jak nic ale nie tlacit do toho každeho jedneho po novom už aj deti chore chora doba naozaj a este robit take rozdiely je to hnus .....
autorka sa pytala na nazor vyjadrila som si ho každy ma nejaky 🙂 nemusi ma pocuvat je to len a len na nej ako sa rozhodne
Ajoj, ja som v 8 mesiaci tehotenstva, a tiež niesom očkovana, proste ma zmiatlo že najprv mi moja MUDr. Vravela že stačí keď odrodim, a potom zrazu mám sa dať počas, má zneistila
@mon1806 písala som že ho LTT dala ..
... ale o to nejde, len to odporuje tej teorii čo si spomenula, ... citujem ťa ..." ale pozerala som video na TA3 s imunologom a ten povedal že ludia ktory prekonali covid maju dozivotnu imunitu tak snad ma pravdu " ....
takže ja som reagovala na túto vetu... že asi nejaký kvalitný imunolog to nebol, a odhadujem, že patril do tábora nepreferujúceho očkovanie ...
@sasa1310 keď ti poviem ze som sestra uveris? A áno povieš si ze aká nezodpovedna že nie je očkovaná ja jednoducho tým vakcínam neverím neviem prečo, príde mi to na hlavu ockovat sa každé 4 až 6 mesiacov niečím co nikdy nebolo ešte podané ľuďom a teraz je to také hokus pokus, tým ale netvrdím ze očkovanie je zle nie je práve naopak podporujem ho a mam aj rodičov za očkovaných 3 dávkou a sama som ich do toho do tlačila že určite áno ale neviem ja sa necítim momentálne keď som tehotná po tehotenstve sa určite dám ale teraz nie a áno co sa týka pacientov ano videla a poviem ti ze len malé percento predstavovalo na umelej pľúcnej mladého človeka a ak tam aj bol stále sa z toho dostal, ja som zažila dvoch jeden bol starý ako ja ale bol tak obezny a taky fajčiar že on vyfajcil asi 40 cigariet k tomu aj dutinky a bol astmatik a mal vrodenú chybu srdca od narodenia chlap sa z toho dostal funguje normálne bol mesiac na UPV druhého som zažila tiež tiež prežil, všetci ktorých som zažila ja počas covidu mali a zomreli mali viac ako 55 rokov a boli rapídne obezny a mali veeela pridružených ochorení tým covid nezlahcujem ani náhodou viem ze každého môže zasiahnuť inak a môže sa všeličo stat aj mladým ale to sa stáva aj po týchto vakcinach ja som ešte nezažila toľko mladých ľudí s neurologickymi a kardiologickymi problémami ako teraz bohužiaľ je to tak a je to reálne dokonca nášmu lekárovi na oddelení po druhej vakcíne ochrnul tvarovky nerv dva mesiace bol na PN mal potvrdene že z očkovania ochrnula mu polovica tváre a poznám takých viac
@zalka https://www.postoj.sk/89376/zaockovanym-a-tym-c...
Tu je o tom ze každý kto prvý prekonal ťažko väčšinou druhý krát zomrie
@mon1806 ale ty si písala o doživotnej imunite ... opäť ťa citujem "ale pozerala som video na TA3 s imunologom a ten povedal že ludia ktory prekonali covid maju dozivotnu imunitu tak snad ma pravdu"
a nepísala si o tom, že kto dostane druhý covid tak zomrie ak mal prvý covid ťažký. Chápeš, že teraz píšeš už zase ináč.
@zalka tak predpokladám ze každý kto mal prvý krát ťažký covid a ho prežil tak je už dávno zaočkovaní a ak nie no tak smola no, vychádzala som z toho prepáč skôr som sa pozerala na tých ktorý mali prvý ľahký alebo stredný a ten imunolog ktorého som citovala mal aj na TA3 nejaký vstup si môžeš pozrieť v tak ako? A je zástancom očkovania a podporuje ho nie je to žiadny antivaxer takých ani nesledujem ale vravím ze každá minca má dve strany aj covid aj to očkovanie každý nech si robí podľa uváženia 🙂
@mon1806 hej lezie ... aj mne lezie, a tiež mi lezie na nervy ako ludia nedodržiavajú opatrenia, ako to zľahčujú, ako znevažujú prácu zdravotníkov, ako veria bludom a hoaxom, a konšpiráciam ... a potom sa čudujú, že sa točíme v jednom zasranom bludnom kruhu.
Zodpovednosť k sebe, zodpovednosť k iným to mnohým už naozaj nič nepovie.
@mon1806 rozumný názor, sú tu otázky od budúcich mamičiek, či môžu jesť bryndzu, syr, ryby a pod..... Ale experimentálnu vakcínu - hneď 3 dávky naraz. Nepochopím.
Dobre ste urobili, že ste sa ako tehotná nedali očkovať. Český imunológ Jiří Šinkora - Súčasné vakcíny proti koronavírusu boli schválené ako experimentálne vakcíny k núdzovému použitiu. A od klasických sa značne líšia. A aj píše aké nežiadúce účinky to môže mať na matku aj dieťatko. Za pár rokov uvidíme , tie následky očkovania.
@mon1806 jeejda no neuverím kolegyňa😁
@vanda323 prajem hodne zdravia ,nech vám všetko dobre dopadne 🙏
@magnetk ja som hlavne nechcela pred bábätkom ,snažení sa atď ,bude to naše prvé. Cez tehotenstvo tiež nemám pohnútky k tomu a potom uvidíme .
@mon1806 veľa zdravíčka a síl k pôrodu 🙏
Jeeej, nápodobne, ďakujem ti
Nie som očkovaná a snazime sa. V auguste som mala MA a teda ani v nemocnici ani môj dr mi očkovanie neodporucili, ani napriek info o snažení atď...

Ja som , uz mam termin a za cely rok som sa nenakazila. Poctivo sa dezinfikujem vsade. Ani doktorka ani v porodnici nikto neriešil,ci som alebo nie som ockovana. Po porode sa dam zaockovat, ale v tehotenstve urcite nie.