Tehu zápcha
Baby, akoze sranda bokom uz...😆 Trpite zapchou alebo chodite na velku aj 5 krat denne ako ja? 😐🙄🤔 Pred tehu som s tymto mala problem, teraz nechapem co sa deje😂 To je normalne toto?🤦🤰
ja som presne tu zapchu cakala a praveze je to zatial ovela lepsie nez pred tehotenstvom. A ako moj doktor na kazdej poradni hovori: dobra stolica je zaklad 😂
@hanka1674 nie, nieje mi nic inak😆 som 25 tt
@pukina 😂😂😂😂😂 to je pravda, len ked mne uz oci pretaca ked zas idem na zachod😂😂😂😂😂
akoze vies co radsej budem chodit 3-4x denne na zachod ako mat zapchu, neznasam ten pocit, nervozna ako pes som uz len z tych hormonov a tepla, netreba mi k tomu este plne crevo 😂 tak bud rada. Ja som 27tt a furt pocitam s tym ze sa to do porodu este moze zmenit, hlavne ten 8 a 9. mesiac ked bude krpec najviac rast 🙈
To mne sa cele tehotenstvo uz od zaciatku striedaju tieto 2 stavy. Raz mam zapchu niekolko dni, vsetko ma vtedy tlaci, boli. Potom zas 2 dni beham kazdu chvilu a to ma zas boli brucho ako pri hnacke. A stale dookola 🤦🏻♀️ Som uz 34.tt, tak uz mam toho aj plne zuby.
@pukina ved aj som len mi to uz lezie na nervy aj. Idem do obchodu, a musim kosik vyprazdnit a hladat toaletu lebo by som to nedala... Za dalsie, celkom ma uz stipe rit...😂😆🤦🤔 A tak. Ale som rada ze s tym nemam zatial problem, len vsetko ma aj svoje nevyhody😂😂😂😂
@marrilyn a doktor co na to? Ci je to v poriadku? Drzim palce, uz sa ti to bliiizi🤱
Pri oboch tehu som mala cca do polovice 2.trimestra srajdu. Brala som dlhodobo živočíšne uhlie. Potom mi gynekológ nasadil železo lebo som mala málo a zas ma zapekalo 🤦 so stolicou som sa celkovo trápila až do pôrodu.
Tak tvaril sa, ze to je normalne a musim to len vydrzat

A inak ti nič nie je? Tak možné to je, niekto má zápchu, u niekoho to funguje opačne. Však všetky tie orgány sa v tele tlačia, tak to môže mať aj takýto efekt.