Teplota v 13. týždni tehotenstva
Ahojte, boli ste niektorá chorá v 13tt..minuly rok som mala MÁ a bola som chorá len to bolo ešte skôr…teraz si picham fraxiparine + beriem nejaké vitamíny a zostala som asi prechladnuta teplota mi dnes skáče okolo 36,9 a 37,2..mali ste niektorá teploty a všetko bolo v poriadku?
Ja ked som bola v tehotenstve chora riesila som to s lekarom a sla podla jeho odporucani nie podla mk.
@evcagabi tak to aj ja pôjdem, len som prišla z prace a teraz sa zobudila…takze teraz svojmu dr volať nebudem a chcela som sa len “ukľudniť”🙂
@mayaj daj si paralen ak je ti zle a sup spat do postele a rano minimalne zavolat lekarovi 🙂ja som na zaciatku mala 2x atb kvoli mocaku, potom bola prechladnuta s teplotami a na migreny trpela hadam do 8m a vzdy, aj ked by si niekto o mne myslel, ze som truba som to riesila s dr 😁😅a vsetko dopadlo oki 🙂drz sa a nestresuj
Ja som mala celkom silny covid v takom obdobi.. lekar mi povedal, lahnut si, oddychovat, vitaminy, vetrat, paralen ak je teplota od 38,5 az.. vsetko ok, mam zdraveho uzasneho chlapca 🙂

@mayaj áno ja som bola neskutocne chorá priblizne v takom tyzdni, ale az tak ze som z postele nevedela vstat. Mala som len caj co mohli aj tehotné, brala som nadalej femibion a bolo vsetko v poriadku. Síce to trvalo 2 tyzdne lebo bez liekov je to nadlho. Dáte sa do poriadku aj vy ❤️