icon

Tipy na zmiernenie nevoľností v prvom trimestri

24. mar 2025

Ahojte prosím poraďte. Som strašne hladná ale keď cítim jedlo hneď cítim kyselinu v krku a idem zvracat. Alebo ma napína na zvracanie. To sa deje väčšinu času dňa. Keď som syta mi je zle keď som hladná ešte horšie.. Niekedy z ničoho nič, takmer celý deň. Skúšala som už tie lízatka z lekárne proti nevoľnosťam ale nepomáhajú vôbec. Nejaké tipy? 🤢

simona1998
24. mar 2025

Skús fatru. Toto obdobie musíš len vydržať 🙂

stormie
24. mar 2025

Presne toto poznam z prveho tehu, ja som plakala od hladu a vedela som ze ked sa najem aj tak pojde vsetko von a bude mi este horsie. Nepomohlo mi vobec nic, schudla som par kg a po cca 6 tt to preslo. Pamatam si ako som sa tesila ked som zjedla misku uvarenych suchych cestovin a nevygrcala sa

andrejka1974
25. mar 2025

Treba len vydržať ja som pri dcérach vracala prvé 4 mesiace jedine čo mi zostalo v žalúdku bol suchý chlieb so salámou iné nič , taká som bola šťastná po 4 mesiacoch že som sa mohla normálne najesť

hypoteka2022
30. mar 2025

na úplnom začiatku iba Fatra, cola, chleba s maslom a pomaranče...teraz už možem chleba s prílohou a pizzu...varená strava je vždy lotéria...po 11tt sa mi to trochu zlepšuje, v podstate mi pomohlo sa raz nafutrovať na večeru syrovou pizzou a odvtedy to je o trochu lepšie...proste ráno akoby mi nič nebolo...celkovo mliečne som mohla...
už pridávam polievky (vždy s chlebom) a bezmäsité jedlá, mäso radšej ešte neskúšam...
ale odporúčam jesť, bolo mi zle, ale mám pocit, že menej...🙂
čo mi nepomohlo, boli piškóty, z jabĺk a citronovej šťavy som tak vracala, že som nachvíľu ľutovala, že som otehotnela...