Tlak na konečník v 31. týždni
Ahojte, niekolko hodin v noci som stale mala pocit, z potrebujem ist na zachod a aj ked sa tak stalo, neprisla ziadna ulava. Stalo sa mi to uz tretikrat tohto tyzdna. Brusko mam makke, ziadne kontrakcie nemam, len ten neustaly pocit,ze musim ist na velku. Moze to byt zapricinene polohou dietatka?
Dakujem.
asi by som navštívila pohotovosť. Ja som mala takéto niečo pri prvom tehu - konkrétne poslednú noc pred pôrodom. Alebo aspoň pripomeň lekárovi na poradni....
Dakujem za prispevky baby, lezala som v nemocnici dva dni, tam som dostala uz bolestive kontrakcie kazde 2-4 minuty! Napumpovali do mna vela tekutin a len som lezala, zastavili ich, som oddychnuta, uvolnene brusko, musim viac oddychovat, ja si cez den nikdy nelahnem a malinky sa uz otocil dole hlavickou, tlaci na krcok, tak to nepomaha. Neotvaram sa, len krcok je maksi ako by radi videli v danom tyzdni a trochu skrateny, ale to nevadi, keym sa neotvara.

Tlak na konečník ževraj nie je dobrý ... ale pokial nemas kontrakcie ..alebo sa to nestupnuje ..tak mozno ide o tlak ako tak celkový na panvu ... tá sa rozširuje aby presla hlavicka ...
aké más vysetrenia v poradni ? Pokial byva krcok palpacne ok tak nerieš ..oddychuj ..
Pokial sa skracujes ci otvaras ..tak chod na pohotovost