icon

Tmavožltý výtok

davidkomiminka22
1. nov 2022

Ahojte žienky už 3den má pichá v spodku a stipe a trhá občas u lekárky som bola viteru sú ok chcem sa opitat či je to ok alebo z čoho to môže bit ďakujem

klarissa25
1. nov 2022

Zápal močových ciest? Treba ísť asi k dr

enigmaenie
Autor odpoveď zmazal
cyberk
1. nov 2022

@enigmaenie + predstava, ze toto cudo sa rozmnozuje 😨

enigmaenie
1. nov 2022

@cyberk ja som to radsej zmazala lebo do tohto sa mi ani nechce ist 🙂

klarissa25
1. nov 2022

@cyberk
@enigmaenie chcela som napísať niečo iné ale...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
1. nov 2022

@davidkomiminka22 žena žena žena 🙈

lenkasarka
1. nov 2022

@davidkomiminka22 na otázku odpovedať neviem. Zamýšľam sa ako človek s tak šialenou gramatikou prechádza ročníky.

slaviivals
1. nov 2022

@davidkomiminka22 ked si bola u lekarky, bolo treba sa spytat jej 🤷🏼‍♀️ My ta nepozname tak ako ona a nepomozeme ti ani keby sme boli lekari, kedze si nam toho moc neprezradila

davidkomiminka22
autor
2. nov 2022

@slaviivals ja som sa normálne pitala ale dikicko

davidkomiminka22
autor
2. nov 2022

@bilberryday no ešte ma aj opravujte ďakujem ale ja nemôžem zato že mám problemi z gramatikov

davidkomiminka22
autor
2. nov 2022

@cyberk ?????

enigmaenie
2. nov 2022

@davidkomiminka22 tak jediny kto moze za to ze mas s gramatikou problem si ty .....lebo v dnesnej dobe uz ked by si aj mala nejaku poruchu ktora to zapricinuje tak uz len to i a y si vies pozriet tak ze si slovo napises do googlu ked uz chces nieco zverejnit . Lebo je hanba byt sice na fotke pekna ako obrazok ale vytreta ako podlaha ! Pisat bez dlznov a makcenov to je ok ale dat si namahu s nimi a robit jednu chybu za druhou tak to je na hanbu .Ospravedlnujem sa ale toto mi uz nedalo . Ja chapem ze zeny tu hladaju pomoc ale uz ked niektorym nedochadza ze liecebne poradenstvo na MK je fakt nanic lebo diagnostika od mamiciek asi moc nepomoze tak aspon sa nezhovadit ked som matka takymto sposobom

slaviivals
2. nov 2022

@davidkomiminka22 tak ja ti normalne odpoviem, teda. Znova. Moze, aj nemusi to byt ok 🤷🏼‍♀️

davidkomiminka22
autor
2. nov 2022

@enigmaenie máte pravdu mala by som sa naučiť písať. 🙂

davidkomiminka22
autor
2. nov 2022

@slaviivals ďakujem

enigmaenie
2. nov 2022

@davidkomiminka22 ja to nemyslim v zlom .len raz vam deti pojdu do skoly a budu si mysliet ze maminka vie vsetko .......moja babicka bola slovencinarka takze viem ze naucit sa da vsetko . Ucila vietnamcov , zdravotne postihnute deti , studentov co mali reparat 🙂 vsetci to zvladli

enigmaenie
2. nov 2022

@davidkomiminka22 a je pekne ze ste sa ku kritike tzkto postavila