Toxoplazmóza v tehu
Ahojte, viem ze uz tu nejaké témy su ale su uz starsie a moc mi nepomohli preto zakladám novu diskusiu.
Je tu niekto komu zistili v tehu pozitivnu toxo? mne zistili v 12 tt IGm 5,90 a Igg 111. doktorka na infekcnom mi zobrala krv a dala urobit zozbor v piestanoch plus aviditu.
Výsledok Igm 5,987- vysoko pozitívna, Igg 211 poziti., NIF 1:128, avidita 75 percent, IGA 1,0062 pozit.
záver ze je to prekonane ale neviem od kedy ci tesne pret tehu alebo dávnejsie. doktroka sama poriadne nevedela co hovori. raz tak raz tak lieky mi nedali uz ziadne. podla vysledkov vidim ze vsetko stuplo tak sa naozaj velmi boji. prosím mate niekto skusenosti. poradte terza som 14 tt
Dakujem
@lenka8522 Ahoj. A kartu este nemas s vysledkami z prveho tehu?
Ja viem ze teraz je to stres :( Asi ti zatial dali rovamycine, ze? Neboj, este to neznamena ze mas akutnu toxo.
🍀💚🙏
@jankaa2121 nebola som u gynekologicky, tam idem až na konci septembra
Áno dala mi rovamycin a musím počkať do výsledkov,že aké budú
@lenka8522 Ahojky. Ako, mas uz vysledky?
@jankaa2121 ahoj vcera mi prisli výsledky, vsetko je v poriadku ,prekonane pred tehu ❤
@lenka8522 jeeee, supeeer!!! Tesim sa! Prajem nech si tehu uz len uzivas! 🍀🤗

@jankaa2121 Ahoj tak mi dala antibiotiká a musím čakať 2-3 týždne na výsledky, ak budú pozitívne odporúča mi odber plodovej vody, takže ďalšie dni neistoty a čakania 😞