icon

Treba brať v tehotenstve preventívne magnézium?

12. okt 2023

Dobry den,

zda sa mi ze podla odporucani je v tehotenskych vitaminoch malo magnezia a zaroven sa odporuca brat vo vyssom stadiu. Doplnali ste preventivne?

jj298
Odpoveď bola odstránená
mima1608
12. okt 2023

Nebrala som vôbec.

zuzi0911
12. okt 2023

Ja by som ho preventívne nebrala ja myslím ,že mne osobne zabetónoval krcok ..užívala som vysoké dávky aj infúzie od 23tt a nemohla som porodiť ...a teda aj druhý a tretí pôrod bol takýto ..pri prvom som neuzivala a porodila som ľahko

deti95060810
12. okt 2023

ani pri jedno tehu som nič nebrala

martaatram
12. okt 2023

@zuzi0911 to ma celkom upokojilo 😂teda toto by som teraz potrebovala aby mi nieco zabetonovalo krčok 🙏🏻som po serklaži a krčok makky a skrateny na 0,8 … magnezko beriem len rano vecer … a to neviem ci nieje malo

alison11
12. okt 2023

Ja som brala proti kŕčom,keďže som bola riziková a mala spontánne potraty viac ráz.A od začiatku ma bolievalo podbruško mala som dovolené aj 5x denne ale len do 36tt sa smelo aby nezastavilo pôrod.

fion22
12. okt 2023

Preventívne nie, ale už na 1. prehliadke mi dr. odporučil brať, neskôr v 16.tt som bola na pohotovosti kvôli bolestiam v podbrušku, aj keď všetko bolo ok, dávku mi zvýšili, už nepamätám na koľko, ale na veľa..a brala som až do dňa pôrodu- plánovaný cisársky

juliacenc
12. okt 2023

Mozes aj preventivne. Mne dr povedal ze je to aj proti predcasnemu porodu napr. Ale celkove na ulavu a pokoj je to dobre. Magnezium v tehu je viac nez vitane

nevenka
12. okt 2023

@zuzi0911 no vidis, ako komu. Mne nespravilo nic, brala som mega davky kvoli vysokemu tlaku, rodit som musela skor, vyvolavali a porodila som raz dva...🤷‍♀️

siu296
12. okt 2023

@martaatram mne odporučili ráno, večer magnezko.

lenvam
12. okt 2023

Ak nemáš potrebu neužívaj.V prvom tehu som neuzivala ale v druhom som mala potrebu 4denne od dákeho 4 mesiaca

ls56
12. okt 2023

Pri prvej som brala tusim 3x po dve tablety.. prenasala som 5 dní… teraz v druhom tehu, neberiem vôbec, uvidime čo to spraví😅 do pôrodu 41 dní a zatiaľ ťaham 😀

zuzi0911
13. okt 2023

@nevenka áno aj kamarátka tak porodila rýchlo .no ja som sa otvoriť nevedela a bolesti ukrutne .boreto myslím ,že mne to to mg urobilo ,lebo pri prvej som ho neuzivala a tam som porodila pekne

zuzi0911
13. okt 2023

@martaatram veľmi držím palce 🙂

martaatram
13. okt 2023

@zuzi0911 ďakujem krasne ❤️

luccija
14. okt 2023

Mg by mali brať všetci väčšina ľudí ho má nedostatok

bekelexova
6. nov 2023

Ja osobne som brala 8ks denne najsilnejsieho magnezka proti tvrdnutiu bruska posledny mesiac a bolesti noh...velmi pomohlo