icon

Tri noci bez spánku

nikasekese
25. júl 2022

Ahojte. Som na konci tehotenstva. Dnes bola tretia noc, ktorú som prebdela. Spala som možno pár minút nadránom. Otázka znie, išli by ste na mojom mieste k doktorovi? Vie mi nejako pomôcť? Viem nejako uškodiť bábätku alebo sebe? Má to vobec zmysel riešiť? Cez deň sa mi nedá pospať, maximalne na 15 minút. Vopred ďakujem za pomoc. PS: nezaberá mi nič, vyskúšala som všetko za tie dlhé mesiace čo mi toto trvá, ale zatiaľ toto je najdlhšie čo som úplne bez spánku

Strana
z2
gabilopatka
26. nov 2024

@nikasekese ahoj prešlo tii to.? Ja momentálne druhu noc nespím. Lieky mi veľmi nezaberajú. Ani neviem či som vôbec dnes spala hodinu. Bojím sa ze skolabujem.

tundra
26. nov 2024

@gabilopatka melatonin si skusala?

gabilopatka
26. nov 2024

@tundra nie

tundra
26. nov 2024

@gabilopatka vyskusaj 2mg Cirkadin,je na predpis,mne zabera celkom fajn pri prrchodoch z nocnej do normalneho rezimu.

nikasekese
autor
16. mar 2025

@gabilopatka ahojky, už asi odpisujem neskoro, prešlo!! 😊 ja som vyskúšala všetko možné, nič nezabralo, jedine porodiť 😆

3petka
16. mar 2025

@nikasekese tak ak už si pred koncom je dôležité aby sis si oddýchla a potom vládala pri pôrode. Poraď sa s Dr.

nikasekese
autor
18. mar 2025

@3petka ja som už dva a pól roka po a teda neoddychla som si cele tehu, dr ma zakaždým odbil, že to nie je jeho problém. Chvalabohu mám zdravé dieťa a problémy prešli 💪

Strana
z2