Tri noci bez spánku
Ahojte. Som na konci tehotenstva. Dnes bola tretia noc, ktorú som prebdela. Spala som možno pár minút nadránom. Otázka znie, išli by ste na mojom mieste k doktorovi? Vie mi nejako pomôcť? Viem nejako uškodiť bábätku alebo sebe? Má to vobec zmysel riešiť? Cez deň sa mi nedá pospať, maximalne na 15 minút. Vopred ďakujem za pomoc. PS: nezaberá mi nič, vyskúšala som všetko za tie dlhé mesiace čo mi toto trvá, ale zatiaľ toto je najdlhšie čo som úplne bez spánku
@gabilopatka melatonin si skusala?
@tundra nie
@gabilopatka vyskusaj 2mg Cirkadin,je na predpis,mne zabera celkom fajn pri prrchodoch z nocnej do normalneho rezimu.
@gabilopatka ahojky, už asi odpisujem neskoro, prešlo!! 😊 ja som vyskúšala všetko možné, nič nezabralo, jedine porodiť 😆
@nikasekese tak ak už si pred koncom je dôležité aby sis si oddýchla a potom vládala pri pôrode. Poraď sa s Dr.
@3petka ja som už dva a pól roka po a teda neoddychla som si cele tehu, dr ma zakaždým odbil, že to nie je jeho problém. Chvalabohu mám zdravé dieťa a problémy prešli 💪

@nikasekese ahoj prešlo tii to.? Ja momentálne druhu noc nespím. Lieky mi veľmi nezaberajú. Ani neviem či som vôbec dnes spala hodinu. Bojím sa ze skolabujem.