Tŕpnutie a bolesť rúk počas tehotenstva
Ahojte,
prosim vas, ako ste bojovali s trpnutim ruk a prstov v tehotenstve pocas noci? To trpnutie prechadza az do bolesti.. ide to od lakta az ku koncom prstov a bolia prstennik a prostrednik. Barsjak sa polohujem, nic nwpomaha, tak sa v noci budim kazdu chvilu a potom ani nezaspim, lebo ved to boli. Uzivam magnerot, no nemam pocit, ze by nejak extra pomahal.
mne tak trpli nohy až do úplnej bolesti.. musela som rozmasirovat aby to v tej chvíli prešlo.. ja som zvykla pred spaním naťahovať nohy a brat magnezko..po čase to samé odznelo
@jvasenka mne toto ani nejde rozmasirovat.. ne to velmi zvlastny pocit..
tak možno za pokus stojí dať si na to sprchu ..
Karpalny tunel pri prvej som to mala tiez som nevedela co to je....takze studena voda mi pomáhala teraz som druhýkrát tehu ale viem ze toto tehu uz budem a resp chodím pravidelne na masaz ;) takze odporúčam tiez magentrot nema s tym nic kedze okolo nervov su ruky opuchnuté
Je to vnutorny opuch a tym padom tlaci na karpalny kanal, je to tom viac clankov v anglictine. Tiez som to mala. Magnezko v tomto nejak nepomoze, Mozno vobec nesolit, alebo tak, vela vody, ze by telo trosku odpuchlo. Je to strasna bolest, ja som si 2 hodiny vzdy narovnavala prsty ako mi ich skrutilo. Strasna bolest
Mne tiez na to nezaberalo magnesium, jedine pockat.. po tehu odporucam dat si urobit vysetrenia u ortopeda, mne takto zistili chronicky zapal v pravom zapasti a 3 mesiace som chodila na rehabky.. Dr rozvinutie toho problemu pripisovala tehotenstvu
Ja som to mala asi so 15tt, ale prstenik a maličké na ľavej ruke
Nuz mne trpnu tie ruky, aj prsty mam opuchnute, o nohach ani nehovorim.. tolko veci sa vie v tehotenstve porobit, ah..
Ahoj. Akurát si niečím veľmi podobným prechádzam. Pomohlo ti niečo?

mne tak trpli nohy až do úplnej bolesti.. musela som rozmasirovat aby to v tej chvíli prešlo.. ja som zvykla pred spaním naťahovať nohy a brat magnezko..po čase to samé odznelo