Tŕpnutie v 25. týždni
Ahojte, mám taký problém, že keď sedím alebo ležím na chrbte alebo na ľavom boku tŕpne mi celá ľavá časť tela ale hlavne pod ľavím prsníkom. Je to nepríjemné v noci sa budím na bolesť a veľa krát sa mi nedá kvôli tomu nadýchnuť. Chodím aj každé 2týždne k neurologičke a ta mi povedala len tolko že to bude ešte horšie a že mám užívať magnesium. Lenže magnesium jem už niekoľko rokov aj pred tehu som ho musela jesť.čiže daky rozdiel nepociťujem. Je to normálne?
Kŕče v nohách a rukách mám dlho preto užívam magnesium dlhodobo, to som ani nebrala ako tehu problém ale toto začalo len teraz posledné 2 týždne
@petra3312 Ahoj. Ako to nakoniec dopadlo s mravcanim prstov u teba? Mam tyzden pred porodom a uz ma to hrozne znepokojuje, ci to vobec prejde. Pred vyse mesiacom mi zacali ruky trpnut kde tu, sem tam, najma v noci. Ale uz vyse dvoch tyzdnov si bruska prstov necitim vobec pocas celeho dna. Resp. mam taky pocit, akoby boli nedokrvene. Bojim sa ci to vobec prejde.

@tajav ahoj, mne pri prvom tehotenstve velmi trpli ruky. Asi od siesteho mesiaca som nemohla ani spavat. Najskor to bolo v noci, potom uz aj pocas dna, aj ked som sa hybala a stale sa to zhorsovalo. Nikto mi nepovedal o magneziu. Obcas som dostala aj krc do nohy. Po porode to preslo, ale mravcanie v koncekoch prstov som citila este dlhe mesiace.