Tvrdnutie bruška v 3. trimestri
Ahojte dneska som začala 37+0 v noci mi začalo trvdnut bruško ale nič ma neboli len som sa na to budila keď som sa otacala z boku na bok mala bola docela dosť aktívna a ešte aj teraz cez deň ale po zachviľu ustúpi... male cítim pohyby . Na poradni som bola v pondelok a povedala mi dr.ze som otvorená na voľný prst , hrdlo mäkšie dĺžka 2 cm
Tak v ukoncenom 37tt je to uz uplne normalne, magnezium sa uz neodporuca v tomto tyzdni...podla mna normalny stav, maternica sa pripravuje na porod, babatko je uz v podstate donosene, nalez mas uplne primerany😊👍 uz len pokojne cakat na porod😊
@kayyaa
Ďakujem pekne za podoved aj som si myslela len som sa chcela uistiť lebo pri prvom som nič také nemala
@kayyaa možno sa neodporúča, ale kto ho potrebuje ten ho berie
@danielahamar jasne, ale v ukoncenom 37.tyzdni ho uz v podstate ziadna rodicka nepotrebuje, babatko je uz donosene a maternica sa pripravuje na porod, takze uz nie je dovod brzdit to magnezkom😊
Nebolo to skor tou aktivitou a pohybmi, ze sa steny brucha napinali? Aj keby nie, suhlasim, ze obcasne tvrdnutie brucha v tomto stadiu je ok, dietatko je viac nez zivotaschopne 🙂
@anavixy no počas dňa som mala tvrdosti tiež ale zachviľu prešlo a tie aj v noci ale nebolo to také ako noc pre tím... uvidim co povedia na poradni v pondelok ... dieťatko je takéto od začiatku ako som začala cítiť pohyby občas som kvôli tomu nemohla ani spávať 😀

ja som brala magnézium magnerot 6x za den, treba sa opýtať, či môžeš ak nie, no musís menej chodiť