Tvrdnutie bruška v 30. týždni tehotenstva
Ahojte, zaujimalo by ma, ci mate niektora skusenosti s tvrdnutim bruska, zacala som 30. tyzden a vsimam si to dost krat za den, je to vacsinou do 1 minuty, potom sa uvolni, beriem magnerot 3x denne jedna tabletka, bolesti nemam, len je to take ze akoby zrazu citim tlak, a velmi tvrde brucho, citala som ze pokial je to bez bolesti, je to v poriadku, v pondelok idem k lekarovi, urcite sa na to spytam, len ma zaujimaju aj nazory ostatnych
@anonym_autor Mne tvrdlo asi od 30 TT tiež. Ale skôr len pri námahe. Brala som 3x denne magnerot. Porodila som 40+6.
@anonym_autor mne veľmi často tvrdlo, aj bolestivo, v oboch tehotenstvach. Začalo možno aj v skoršom tt. Oboch som prenášala. Ale riad sa svojim pocitom, kľudne sa opýtaj lekara
Mne zacalo tvrdnut brucho v 31. tyzdni jednu noc asi 2 hodiny v kuse kazdych 10 min na minutu. Skoncila som na konskych davkach magnezia a CTG pasoch a kontroly krcka u doktora kazdy 3. den a kludovom rezime. Nastastie krcok sa mi neskracoval, tak mi neskor povolili aspon vychadzky. Brala som magnezium do konca 35. tyzdna.
Mne tvrdne od 24tt...ale vždy je to len chvíľa, niekoľkokrát za deň. Pri chôdzi je to viac. Teraz som 31tt všetko ok, krčok drží.

Mala som, a skoncila som v nemocnici, kde som lezala ako netopier dole hlavou na infuzkach