Tvrdnutie bruška v 32. týždni a pocit na vracanie a točenie hlavy
Ahoj tehuľky a mamičky
Je to moje prvé tehonstvo som 32tt chcem sa opýtať či je je normalne že mi tvrdené bruško a jedno či dačo robím alebo ležím.je to strašne neprijem.
A môžem ešte jednu otázku mám niekedy tiež pocit na zvracanie a točí sa mi hlava bola som kvôli tím to problémov aj v nemocni hospitavane lebo už som to jediné večer nemohla vydržať a išla som na pohotovosť dali mi do infúzie magnézium ktoré mi aj predpísala aj keď ho užívam tak ešte sa stále občas tieto ťažkosti objavia najhoršie je to vo večerných hodinách ďakujem za komentár
Da
Mne tvrdlo v kuse pri oboch detoch, aj ked som lezala, od 30tt mi hrozil predcasny porod. Odvtedy som nikdy nic nerobila. Az v 38tt som zacala a teda nic sa neudialo a porodila som skoro na termin 🙂 ale 3 magnezia denne som jedla a dr mi dokonca daval na udrzamie plodu, kedze mala zisla hrozne nizko

@dory11 tvrdnutie brucha by ti pri oddychu malo ustúpiť, ak nie tak šup na gyn.príjem. Popripade vyskúšaj zvýšiť dávky magnezia ale ked to neprejde tak nečakaj a choď. Tvrdnutie brucha moze vyvolať predčasny pôrod a teda na to máš ešte čas.